MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ağbaba, Herkesi Teröristlikle Suçlamak, Teröre Karşı Gücü Zayıflatır

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanlığına ziyarette bulundu.

ABP’Lİ Yalçın’dan Doğu Türkistan Cumhurbaşkanıyla Birlikte!

Anadolu Birliği Partisi Genel Başkanı Bedri Yalçın, Doğu Türkistan Cumhurbaşkanı Aji Abduvali Buğrahan Osman’ı ziyaret etti.

2023 Vizyonuna Uygun Yatırımlarla Gelişip Büyüyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’ı Ağırladı.

Malatya’da 3.3 Büyüklüğünde Deprem

Malatya Yeşilyurt İlçesinde 3.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre, saat 10.31’de Yeşilyurt sınırlarında 3-3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Çalık, Kalemini Haktan Yana Kullananları Tebrik Ederim

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 20 Yıldır hiç bir basın mensubu arkadaşımız ve kardeşimizle para pul mevzum olmadı ve bizlere her zaman destek oldu.

Melita’dan Malatya’ya Kültür ve Sanat Günleri

 Arslantepe Buluşmaları, Merve Özbey Konseriyle Sona Erdi.

Mert, Hepimiz Bir Bütün Olursak Başarılı Oluruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Memet Mert, Hekimhan İlçesi’ni ziyaret ederek muhtarlarla istişarelerde bulunmak için bir araya geldi.

Battalgazi’de Avrupa Hareketlilik Haftası Bisiklet Turu İle Kutlandı

Battalgazi Belediyesi, 2021 Yılı “Sürdürülebilir Ulaşım Sağlıklı Ve Güvenli Hareketlilik” Temasıyla Kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında ‘Pedalla Yeşile Yön Ver’ Adlı Bisiklet Turu Ve Fidan Dikimi Etkinliği Düzenledi.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Yeşilyurt’ta Avrupa Hareketlilik Haftası Kapsamında Doğa Yürüyüşü Düzenlendi

Yeşilyurt Belediyesi, her yıl 16-22 Eylül günleri arasında farklı etkinliklerle kutlanan ve bu yıl ki teması ‘Sürdürülebilir Ulaşım, Sağlıklı ve Güvenilir Hareketlilik’ olarak belirlenen 20.Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle doğa yürüyüşü düzenledi. Doğaseverler, 4 kilometrelik yürüyüşte temiz havada spor yapmanın keyfini yaşadı.

Vatanımız, Devletimiz ve Milletimiz Şehit ve Gazilerimize Minnettardır

19 Eylül Gaziler Günü anma programı çerçevesinde çeşitli etkinlikler düzenlendi. Atatürk Anıtına çelenk sunma töreni ile başlayan etkinlikler Şehitlik ziyareti ve akabinde İl Kongre ve Kültür Merkezindeki programla devam etti.

Başkan Güder’den Toki Bölgesine Pazar Yeri Müjdesi

Ahilik Haftası nedeniyle Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre’yi ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, vatandaşların yoğun şekilde Pazar yeri talebi olan TOKİ bölgesi ile ilgili müjdeyi verdi.

19 Eylül Gaziler Günü Etkinlikleri Düzenlendi

19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Malatya'da tören düzenlendi.

Toplam 18566 haber.