MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Trafik Eğitim Faaliyetleri

Çalık, AK Parti’nin Üye Sayısı 11 Milyon’u Geçti

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “11 milyon 589 üyemiz var bizim. Seçmeninin 5’te birini üye yapmış bir siyasi hareketten bahsediyoruz.

Yerli Ve Yabancı 35 Öğrenci, Yeşilyurt Belediyesinin Kültürel Yatırımlarına Hayran Kaldı

Marmara Üniversitesi Genç Arama Kurtarma Topluluğu tarafından 23-30 Eylül günleri arasında Malatya’da düzenlenen ‘Çok Geç Olmadan İlk Yardım Öğrenin’ projesinde yer alan yerli ve yabancı 35 öğrenci, Tarihi Yeşilyurt Konakları, Gedik Kültür Merkezi ve Sanatsal Mekânları gezip keyifli bir gün geçirdiler.

Keskin, Yapılamaz Denilen Yollar Yapılmış

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya- Arapgir Karayolu’nun tamamen balık sırtı şeklinde büyük oranda uçurumlarla dolu olduğunu, bu yolun, vatandaşların can ve mal emniyeti  bakımından, standartların çok altında kaldığını bildirerek, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan talebimiz; Malatya-Arapgir Karayolu’nun yapımına 2022 yılı başından itibaren başlanılmasıdır.” dedi.

Yunus Emre 700. Yıldönümünde Battalgazi’de Anıldı

Battalgazi Belediyesi, Türk dili ve kültürünün en önemli şahsiyetlerinden ve tasavvuf şiirinin öncülerinden halk şairi Yunus Emre'yi 700. Yıldönümünde Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı’nda düzenlediği “İlahi Nefes” isimli tasavvuf musikisi programı ile andı.

Tüfenkci'den Topsöğüt'e Lise Sözü

-"Topsöğüt'e bir lise yapacağız, bunun da sözünü burada verelim"

Turizmcilere İspendere Şifalı İçmeleri Tanıtıldı

Diyarbakır ve Elazığ’dan gelen sağlık turizminin temsilcileri, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla 7 bin 500 yıllık doğa ve tarihi geçmişiyle öne çıkan Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki tarihi mekanlar ve sağlık turizmi açısından bölgede önemli bir yere sahip olan İspendere Şifalı İçmeleri gezdirildi. 

Başkan Dağ, Artık Malatya'nın Kayısısı ve Üreticisi Sahipsiz Değil

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkan Zeki Dağ ve Yönetimi Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan'ı Ziyaret Etti.

Malatya TSO TOBB Proje Okulu TEKNOFEST’te Türkiye Birincisi Oldu

İstanbul’da Atatürk Havalimanında 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021'e “İnsanlık Yararına Teknoloji Sağlık ve İlk Yardım” kategorisinde “Akıllı Eczane Sistemi” projesiyle katılan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın TOBB proje okulu Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Türkiye birincisi oldu.

MASKİ’den Yapılandırma İçin Son Çağrı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından borcu olan aboneler için başlatılan yapılandırma fırsatında son 2 güne girildi.

İtfaiye Teşkilatından Başkan Gürkan’a Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İtfaiye Haftası nedeniyle Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatını makamında ağılayarak, göstermiş oldukları gayret ve çabalarından dolayı tebrik etti.

Başkan Selahattin Gürkan, Müjdeyi Verdi

Beylerderesi Kaptaj Tesisinin Açılışı İle Batı Kolektörü Ve Kanalizasyon Hattının Temeli Atıldı, Başkan Gürkan Müjdeyi Verdi,“Alternatif Su Kaynağı Bulundu”

Battalgazi Belediyesi’nden Yapılandırma Uyarısı

Battalgazi Belediyesi, yapılandırma da son başvuru tarihinin 30 Eylül 2021 Perşembe günü sona ereceğini hatırlatarak, Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergi borçları yapılandırmasından faydalanmaları için vergi mükellefi vatandaşlara çağrıda bulundu.

Başkan Dağ, Mehmet Çınar Başkanımız Yeşilyurt'un Çehresini Değiştirdi

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Başkan Yardımcısı Hidayet Özpolat’la birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı Makamında ziyaret ederek istişarede bulundu.

Milletvekili Çalık’tan Nasuhi Caddesi Esnaflarına Ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın Battalgazi ilçesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

Yeşilyurt Belediyesi Modern Ve Güzel Yaşam Alanlarına Yenilerini Ekliyor

“215 Park İle 940 Bin Metrekare Yeşil Alanı İlçemize Kazandırdık”

Toplam 18566 haber.