MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Hayırsever İş Adamı Özdal'a AKÇADAĞDER'den Plaket

Malatya'nın önemli iş adamlarından Hayırseverliğiyle gönülleri kazanan Yusuf Özdal'a Akçadağ Dayanışma Derneği AKÇADAĞDER anlamlı plaket.

FKA’dan Dış Ticarette Uzmanlaşma Eğitimleri

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) faaliyet gösterdiği TRB1 Bölgesindeki (Bingöl, Elâzığ, Malatya ve Tunceli) firmaların ihracat hacminin artırılmasına yönelik “Dış Ticarette Uzmanlaşma Eğitimleri” düzenledi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ekim Ayı Olağan Toplantısı Tamamlandı

Battalgazi Belediye Meclisi’nin Ekim ayı olağan toplantısı, 1.oturumun 6.birleşimiyle tamamlandı. Başkan Vekili Zafer Kırçuval’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 1 gündem maddesi görüşülerek, oy birliği kabul edildi.

Başkan Güder’den Mevlid Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hayatının Her Noktası Örnek, Her Anı İse Kusursuz Olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Dünyaya Gelişini Müjdeleyen Mevlid Kandili Münasebetiyle Yazılı Bir Mesaj Yayınladı.

Başkan Çınar’dan Mevlid Kandili Mesajı

“Peygamber Efendimizin Hayatı, Tüm İnsanlık İçin Örnek Bir Hayattır”

Başkan Gürkan’dan, BARO Başkanı Demez’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen seçimin ardından Malatya Barosu Başkanlığı'na seçilen Avukat Onur Demez’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Veysel Karademir, Malatya ve KKTC İlişkileri Geliştirilmeli

Gelecek Partisi İdari Mali İşler Başkan Danışmanı ve Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Veysel Karademir, KKTC Üniversiteleri ve Malatya'da Bulunan Üniversiteler İle İşbirliği Yapılması Konusunda istişarelerde Bulunduk dedi.

Kültür Bakanlığı Yetkilileri Arslantepe Höyüğünde İncelemelerde Bulundu

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı ile Kültür Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Şennur Aldemir Doğan, başta UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine alınan Arslantepe Höyüğü olmak üzere ilimizde yapılan ve yapılacak olan yatırımları değerlendirmek amacıyla ilimizde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Basın Yasası Değiştirildi

Torba Yasa’da yer alan ve yerel basın kuruluşlarının kapanmasına, çok sayıda basın çalışanının da işsiz kalmasına yol açacak düzenleme teklifi, TGK ve BİK temsilcilerinin yoğun çabası sonucu TBMM’de önerge ile değiştirildi.

Kent Müzesi Malatya’nın Yakın Tarihi Açısından Önemli Bir Eser

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürü Gökhan Yazgı ile Kültür Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Şennur Aldemir Doğan yapılan ve yapılacak olan yatırımları incelemek amacıyla Malatya’da bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundular.

Ağbaba; Yerel Basından Elinizi Çekin

“Amaç Anadolu Basınının Da Sesini Kısmak”

Başkan Çınar, Temizlik İşler Müdürlüğü Ekipleriyle Biraraya Geldi

“Fedakârlığınız, Emeğiniz Ve Gayretiniz Her Türlü Takdirin Üzerindedir”

Toplam 18562 haber.