MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Sadıkoğlu’ndan 29 Ekim Mesajı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Kaya'nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

MHP Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Güder'den 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Osman Güder, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. Yıldönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Mayasında bağımsızlık bulunan ve hürriyetine sevdalı olan bir millet için Cumhuriyet, dünden bugüne en büyük emanet, yarınlarımız ve aydınlık Türkiye için parlak bir gelecektir” dedi.

Çınar, Cumhuriyet, Yeniden Dirilişin Simgesidir

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, dünyada eşine az rastlanan bir inanç ve azmin sonucu, bu toprakların bölünemeyeceğinin tarihi bir ispatıdır. Kurtuluş Savaşı, Milletimizin var olma savaşı, Cumhuriyet ise, yeniden dirilişin simgesidir.” diye konuştu.

Milletvekili Çakır'dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Her türlü zorluğa ve imkânsızlığa rağmen Aziz Milletimizin bağımsızlığına kavuşabilmek için kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle topyekûn inanç ve kararlılıkla giriştiği Kurtuluş Savaşı’mız, her safhası eşsiz kahramanlık destanlarıyla dolu büyük bir zaferle sonuçlanmıştır. 

Başkan Alpaslan’ın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı

Vatandeverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 29 EKİM cumhuriyet bayramının 98. Yıl dönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Tarihi Eser Kaçakcılğı

Başkan Gürkan, Türkiye’de Yaklaşık 230 Bin Öğrenci Malatya’da İse Bin 200 Yabancı Öğrenci Eğitim Görüyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) Başkanı Doç. Dr. Osman Akgül ve beraberindeki heyeti kabul ederek bir süre görüştü.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Canbay’dan Basın Açıklaması

Saadet partisi olarak yarım asrı aşkın bir süredir Yeryüzünde iyinin ve güzelin hâkim olması, Zulmün yerini adaletin alması Ve adil bir düzene dayalı sistemin kurulması için Canla başla çalışmaya devam ediyoruz.

18 Şüpheli Tutuklandı

ESENLİK 'TE BİR İLK...

ARGUVAN 'IN BEREKETLİ TOPRAKLARINDA YERLİ DOĞAL ÜRÜNLERİ ESENLİK 'TE TÜKETİCİ İLE BULUŞACAK...

Toplam 18562 haber.