MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Çınar, İlçedeki Esnaf Ve Mahalle Sakinlerinin Talepleri Yerinde Dinliyor

Yeşilyurt’taki esnaflar ve mahalle sakinleriyle sık sık bir araya gelerek, talep ve istekleri dinleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çözüm odaklı bir anlayışla ilçeye hizmet ettiklerini ifade edip, hedeflerinin Yeşilyurt’un hem bugününe hem de geleceğine değer katmak olduğunu söyledi.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Su Baskınlarına Ve Göllenmelere MASKİ Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya’yı etkisi altına yoğun yağış esnasında meydana gelen sıkıntıların önüne geçmek için Acil Müdahale Ekibi oluşturdu. Ekipler, dün sabah saatlerinde etkisini gösteren sağanak yağış nedeniyle meydana gelen su baskınlarına ve birikintilere müdahale etti. 

Vali Baruş, Zincir Ve Yerel Marketlerde Denetlemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş,  Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ ile marketlerde temel gıda ve ihtiyaç ürünlerine yönelik stokçuluk, fahiş fiyat ve etiket denetimi yaptı.

Tüfenkci Meclis'te Konuştu

"Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz"

Başkan Sadıkoğlu, Esnaf Odalarını Önemsiyoruz

Göreve seçilen esnaf odası başkanlarına hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Esnaf odalarını önemsiyoruz. Sorunların gündeme taşınması ve çözümü noktasında esnaf odası üyesi veya TSO üyesi gibi bir ayrımımız hiçbir zaman olmadı” dedi.

Malatya’nın Vejetaryen Mutfağı Battalgazi’de Yarıştı

Malatya’nın zengin mutfak kültürünün tanınması, unutulmaya yüz tutmuş yöresel yemeklerimizin ortaya çıkarılması ve tespit edilen bu yemeklerin gastronomi turizmi alanında tanıtılması amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen ödüllü “Vejetaryen Yemek Yarışması” ile Malatya’nın vejetaryen mutfağı Battalgazi’de yarıştı.

Keskin, Vatandaşımız Ulusal Marketlere Akın Ederek Stokçuların Ekmeğine Yağ Sürmesin

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “İsraftan kaçınmak zorundayız. Özelikle vatandaşımız ulusal marketlere hücum etmesin. Evimize 5 litre lazımsa ihtiyacımız olan 5 litre yağı alalım. Eğer 20 litre yağ alırsak stokçuların ve kara borsacıların iştahını kabartırız, onların ekmeğine yağ süreriz.” dedi.

İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanlığına Abdulvahap Erhan Yağlıcı, Atandı

Malatya’nın Yakından Tanıdığı İş ve Siyaset İnsanı Abdulvahap Erhan Yağlıcı İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Olarak Atandı.

İtfaiye Daira Başkanlığı Kadın Sağlıkçıların ‘Kadınlar Günü’nü Kutladı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınları Günü dolayısıyla bayanlara yönelik birçok farklı etkinlik düzenlendi.

Akçadağ Dayanışma Der. Genel Merkezinden Anlamlı Etkinlik

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde önemli bir etkinliğe imza atarak Kadınlar gününü unutmadı. Kadın Güçlü olursa Aile, Toplum, Ülke güçlü olur diyen Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar tüm kadınların dünya kadınlar gününü kutladı.

Ağbaba: Türkiye Günlerdir Zam Festivali Yaşıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’da gerçekleştirdiği basın toplantısında ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Kadınlara ‘Sukulent’ Çiçek Hediyesi

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak hazırlanan ‘sukulent’ çiçekler, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar tarafından kadınlara hediye edildi.

Yöresel Ürün Satış ve Kafe Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarında Hizmete Girdi

Çilesiz ve Tecde Mahallelerinin birleşme noktasında hizmete sunulan Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarında yer tahsisi yapılan Yeşilyurt Kadın Girişimi Üretim Ve İşletme Kooperatifi ‘Yöresel Ürün Satış ve Kafe’ düzenlenen törenle hizmete sunuldu.  

Böke, Malatya Büyükşehir Belediyesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yatırımlar Anlamında 15 Büyükşehir Belediyemiz İçerisinde Birinci Sırada.

MASTÖB Başkanlığına Yaşar Teztepe Getirildi

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube başkanlığına Yaşar Teztepe seçildi.

Toplam 18562 haber.