MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Dezenformasyon Ve Algılara Prim Vermeyen Malatya Basınımızı Takdir Ediyorum

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Basın İlan Kurumu (BİK) Malatya Şube Müdürü İbrahim Yalınbaş’ı makamında kabul ederek bir süre görüştü.

Battalgazi’deki Gençlik Yatırımları Göz Kamaştırıyor

‘Gençlerine sahip çıkan, gençlerine değer veren ve yatırım yapan toplumlar, geleceklerine de güvenle bakarlar’ mottosuyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, gençlerin sportif ve sosyal faaliyet alanlarının yaygınlaştırılması için toplam 25 milyonluk gençlik ve spor yatırımını ilçeyle buluşturmayı başardı.

Başkan Özcan, Muhtarlar Devlet İle Millet Arasındaki En Önemli Köprüdür

Malatya Muhtarlar Dernek Başkanı Şahin Demirci ve yönetim kurulu üyeleri Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan’ı ziyaret etti.

Yolu Malatya'dan Geçenler Ankara'da Buluştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Yolu Malatya’dan Geçenler’ programı, Ankara’da yapıldı. Ankara’da yoğun katılımla gerçekleşen organizasyon, önceki dönemlerde Malatya’da görev almış birçok ismi bir araya getirdi.

Ağbaba; Asılsız İddialar İle Karalama Kampanyası Yapıyorlar

“Erdoğan’ın Peşinde Koşanlar, Siyasi Beklentiyle Veli Ağbaba’yı Yıpratmaya Çalışıyor”

Çınar, Minik Yüreklerde Akif, Dillerde Hürriyet

Yeşilyurt Belediyesi Erdem Okulu Öğrencilerinin ‘İstiklal Marşı’ Etkinliği Büyük Beğeni Topladı.

Alperenler Ocaklarının Bu Haftaki Konuğu Başkan Günata Oldu

Malatya Alperenler Ocağı Tarafından Yapılan Seminerler Devam Ediyor. Alperen Ocaklarının Bu Haftaki Konuğu Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Oldu.

Öğrencilerin Coşkulu Gösterisi Başkan Güder’i Duygulandırdı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, özgürlük, bağımsızlık ve Milli Mücadelenin en önemli imgelerinden birisi olan İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. yıldönümü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u anma günü nedeniyle Öğretmenler Ortaokulu’ndaki Beyaz Birlik Anaokulu öğrencilerinin gösterilerini izledi.

İstiklal Marşının Kabulü, Battalgazi’de Tiyatro Oyunuyla Anılacak

Milli Mücadelenin en önemli imgelerinden birisi olan İstiklal Marşı’nın kabulünün 101. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla Battalgazi Belediyesi tarafından 14 ve 15 Mart günleri “İstiklal Yolu Mehmet Akif” tiyatro oyunu sahnelenecek.

Şengönül, İstiklâl Marşı’mız Ülkücü Türk Gençliği Tarafından Coşkuyla Söylenecektir

Başkan Şengönül: Vatanımızda Son “Ocak” kalıncaya dek İstiklâl Marşı’mız Ülkücü Türk Gençliği tarafından Coşkuyla Söylenecektir.

Vali Baruş, Milli Pentatloncuların Antrenmanına Katıldı

Vali Aydın Baruş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ebu Bekir Kayhan ile birlikte Malatya Kapalı Olimpik Yüzme Havuzunda, Avrupa ve Dünya Şampiyonasına hazırlanan Milli Takım sporcularının çalışmalarını izleyerek Milli Sporculara başarılar diledi.

Başkan Durak, Rektör Kızılay’a Teşekkür Etti

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. İnönü Üniversitesi Rektörlüğü ile Türkiye Kooperatif, Ticaret ve Büro İşçileri Sendikası (KOOP-İŞ) arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Başkan Samanlı, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabul  Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda; “İstiklal Marşı; adını, hikayesini, neler yaşadığını bilmediğimiz nice şehidimizin cepheye koşmasının adıdır.

Sadıkoğlu, Muhtarlarımız, Şehrimizdeki Sosyal Dengenin Mimarlarıdır

Malatya Muhtarlar Derneği ziyaretinde konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Şehrimizde sosyal dengenin sağlanmasında muhtarlarımızın gösterdiği gayrete şahidiz” dedi.

Minik Öğrencilerden Başkan Güder’e Soru Yağmuru

Hacı İbrahim Işık İlkokulu 3.sınıf öğrencileri “Yerel Yönetim Birimlerini Tanıyorum” ünitesi kapsamında Battalgazi Belediyesi’ni ziyaret ederek, Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya geldi. Derslerinde belediyenin görevlerini işleyen 31 öğrenci, bu görevleri soru cevap şeklinde Başkan Güder’den öğrendi.

Başkan Yılmaz'dan Milletvekili Tüfenkci'nin Açıklamasına Tepki

 İYİ  Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz AKP Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci'nin  Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda Yaptığı "Hiç bir vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik bundan sonra da ezdirmeyeceğiz" Açıklamasına Tepki Gösterdi.  

Toplam 18562 haber.