MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder, Öğrenciler İle İftarda Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Ramazan Ayı İftar Programı” kapsamında İnönü Üniversitesi’nde eğitim gören öğrenciler ile iftar programında bir araya geldi.

Ülkü Ocaklarından Başbuğ Alparslan Türkeş İsimli Resim Sergisi Açtı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı, Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in Aziz hatırası için bugün Soykan Parkı’nda resim sergisi düzenledi.Sergi programında Yasin-i Şerif okutulup, vatandaşlara iftarlık hurma ikramında bulunuldu.

Otizmli Çocuklarla Birlikte Doğaya Mavi Balon Uçuruldu

Etkinliğe katılanlar, otizme dikkat çekmek amacıyla otizmli çocuklarla birlikte doğaya mavi balon uçurdu.

Malatya’dan Üç Ayda 110 Milyon Dolar İhracat

Malatya’dan 2022 Mart ayında geçen yılın aynı ayına göre yüzde 42 artışla 45 milyon 953 bin dolar ihracat gerçekleştirildiğini belirten Malatya TSO Başkanı Sadıkoğlu, “2022 yılının ilk üç ayına baktığımızda da ihracatımızın arttığını görüyoruz.

Mv. Fendoğlu'ndan Alparslan Türkeş’in Vefatının 25’inci Yıl Dönümü Mesajı

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) MYK Üyesi Ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Cennet Mekan Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in Vefatının 25’inci Yıl Dönümünde Bir Mesaj Yayınladı.

Samanlı Ailesinin Acı Günü

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı'nın amcası Malatya eşraflarından Fahri Samanlı vefat etti.

Battalgazi Belediyesi’nden Kdv İndirimi Denetimi

Battalgazi’de sorunsuz bir Ramazan ayı geçirmesini sağlamak için tüm tedbirleri alan Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, temizlik ürünlerinde KDV’nin yüzde 18’den yüzde 8’e düşürülmesiyle birlikte ilçe genelinde faaliyet gösteren yerel ve zincir marketlerde denetimlerini arttırdı.

Bürokraside Liyakat İlkesi Yerini Sadakat İlkesine Bırakmıştır

Son günlerde ekonomide yaşanan sıkıntılar esnafı ve vatandaşı tahammül sınırlarını zorlayan bir duruma getirmiştir. Özellikle 2018 yılından itibaren sistem değişikliğiyle yönetim gücünün kurumsallıktan uzaklaşarak cumhurbaşkanında toplanması sonucu bakanlıklar işlevini yitirmiş, bürokraside liyakat ilkesi yerini sadakat ilkesine bırakmıştır.

Akçadağder Yardımları Ulaştırıyor

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi bu yılda Ramazan ayında Hemşerilerine yardımları ulaştırmaya devam ediyor.

Kırkpınar Ve Tohma, Yeni Yatırımlarımızla Hızla Gelişiyor

Yeşilyurt Belediyesi Ekipleri, Kırkpınar Ve Tohma Mahallelerinin Ulaşım Ağını Yeniliyor.

Başkan Güder, Vatandaşlarla İç İçe

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Teravih namazını Alacakapı Merkez Camii'de mahalle sakinleriyle kıldı. Namaz Sonrası vatandaşlarla sohbet eden ve Ramazan'ın manevi duygusunu hemşerileriyle yaşayan Başkan Osman Güder vatandaşlara Lokma tatlısı ve çay ikramında bulundu.

Gürkan, Vatandaşlarımızın Mağdur Olmamaları İçin Gerekli Tedbirleri Aldık

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Ayının girmesiyle birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesine bağlı iştiraklerden olan Esenlik Marketlerinin Depolarında incelemelerde bulundu.

Kayısı Çiçeği Şenliği Fotoğraf Yarışması Tamamlandı

2. Kayısı Çiçeği Şenlikleri kapsamında düzenlenen Fotoğrafçılar Maratonu Yarışması tamamlanarak dereceye giren fotoğraflar belirlendi.

CHP İl Kadın Kollarından Ortak Basın Açıklaması

Kadınlara yerel yönetimlerde seçme ve seçilme hakkı verilişinin 92. Yıl dönümü dolayısıyla eş zamanlı gerçekleşen basın açıklaması CHP Malatya İl Binası önünde CHP Kadın Kolları İl Başkanı Nezahat Aydın tarafından okundu.

Toplam 18539 haber.