MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Atama

Malatya İl Milli Eğitim Müdürü Malatyalı Battal Kanbay'ın görevden alınmasıyla yerine İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Rizeli Hatice Özdemir Malatya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı...

Başkan Akın, Birlik ve Beraberlik Mesajları Verdi

Malatya İli Damızlık Koyun Keçi Birliği Yönetimi Kurulu Başkanı İhsan Akın, İftar Yemeğinden Birlik Ve Beraberlik Mesajlarını Verdi. Başkan Akın, İftarda Basın’la Bir Araya Geldi.

Çalık, Yeni Camimizde Her İnce Detayı Düşündük

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Ramazan ayında ibadete açılan Yeni (Teze) Camii’nde incelemelerde bulundu.

ŞEHİDİMİZ VAR TÜRKİYE

Başkan Yılmaz’dan Polis Haftası Mesajı

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, polis haftası dolayısı ile mesaj yayınladı.

Başkan Dağ’dan Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümü Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ,  Emniyet Teşkilatımızın Kuruluşunun 177. Yıldönümünü Tebrik Ediyorum dedi.

Ankara'da 6 Muhalefet Partisinin Kadın Kolları Başkanları İftarda Bir Araya Geldi

Gelecek Partisi Ankara İl Kadın Kolları Başkanı Avukat Mürşide Gizem Yıldırım'ın iftar daveti ile altı muhalefet partisinin Ankara il kadın kolları başkanları bir araya geldi.

Başkan Sadıkoğlu, İstişare Kültürünü Önemsiyoruz

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Malatya TSO’yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Tüm siyasi partilerle istişare halindeyiz, Oda olarak istişare kültürünü önemsiyoruz” dedi.

Gürkan, Biz Doğru Bildiğimiz Yolda Emin Adımlarla Yürüyeceğiz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Milliyetçi Hareket Partisi Hekimhan İlçe Başkanı Yılmaz Ekici ve Yönetim Kurulu Üyelerini kabul ederek bir süre görüştüler.

Başkan Gürkan, Malatya Asayiş Anlamında Huzur Kentidir

Başkan Gürkan Polis Teşkilatının 177. Kuruluş Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti “Büyükşehir Belediyesi Olarak Her Zaman Polis Teşkilatımızla İşbirliği Halinde Olduk”

Başkan Güder, Sahurda Öğrenci Evine Misafir Oldu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, sahurda öğrenci evine misafir oldu. Mutfağa geçip öğrencilere kendi elleriyle omlet pişiren ve onlarla birlikte sahur yapan Başkan Güder, “Bu omletin içinde öğrencilik yıllarımızdan kalan hatıralar, gençlerimizin muhabbeti ve Ramazan-ı Şerif'in bereketi var” dedi.

Başkan Özyalın, Bakkal Esnafına Yeniden Şeker Direk Verilmeli

Malatya Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Nejdet Özyalın, imalatçı esnaflara şeker dağıtımına başlanıldığını, beklentilerinin bakkal esnafına şekerin yeniden verilmesi olduğunu söyledi. 

Ağbaba, Ekonomide “İşimiz Allah’a Kaldı” Modeline Geçtik

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Çınar, Dilek Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi

Başkan Çınar, ‘Mahalle Meclisleri’ Projesi Kapsamında Dilek Mahalle Sakinleriyle Bir Araya Geldi.

Toplam 18539 haber.