MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Yılmaz, Malatya Vekilleri  Bu  Millete  Layık  İnsanlar  Değiller

İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz,  Katıldığı  Bir  Gazetenin Youtube kanalında Ülke  ve Malatya gündemine  dair  değerlendirmelerde  bulundu.

Başkan Gürkan, Güldal Akşit’in İsmi Malatya’da Yaşayacak

Başkan Gürkan Güldal Akşit’in İsminin Verildiği Caddede İncelemelerde Bulundu.

Başkan Uçkan, Malatya’ya Yazık Ediyorlar

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanı Dr. Ahmet Ercan Uçkan, Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına tepki gösterdi; “ Malatya’ya yazık ediyorlar” dedi.

İyi Parti İl Başkanı Yılmaz Deprem Bölgesine Gitti

Dün hem ilimizde hemde çevre illerde hissedilen deprem büyük korkuya sebep oldu.

Başkan Güder, Genç Stk Temsilcileri İle İftarda Buluştu

Pandemi dolayısıyla ara verdiği geleneksel Ramazan ayı iftar programlarını yeniden başlatan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da faaliyetlerini sürdüren Sivil Toplum Kuruluşlarının genç temsilcilerini iftar yemeğinde ağırladı.

Ağbaba; Bürokrasi Bir Grubun Elinde Şamar Oğlanına Döndü

Ağbaba; “AKP Milletvekilleri biraz becerikli olsa, kamu kurumlarının Malatya’da bir grubun elinde şamar oğlanına çevirmesine izin vermezlerdi” dedi.

Başkan Çınar, Polis Haftası Nedeniyle Çeşitli Ziyaretlerde Bulundu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Ülkemizin huzur ile asayişini sağlayan, milli birlik ve beraberliğimizin olmazsa olmaz parçası olan, gücünü yasalardan, desteğini halkımızdan alan, geçmişi şeref dolu kahraman Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 177. Yılını büyük bir onurla kutlamaktayız.” diye konuştu.

Kaynarca Sosyal Tesisleri Ve Parkın Açılışı Yoğun İlgi

Başkan Çınar’ın Yeni Dönem Vaatlerinden Kaynarca Sosyal Tesisleri Ve Parkın Açılışı Yoğun İlgi Altında Gerçekleşti.

Başkan Sadıkoğlu'ndan Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile Beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden Oluşan Bir Heyetle Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanlığını Ziyaret Etti.

Başkan Sadıkoğlu'ndan ABYB'ye ziyaret

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, beraberinde yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir heyetle Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

Vali Baruş, Şehit ve Gazi Aileleri ile İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş ve eşi Nagihan Baruş, Şehit Aileleri, Gaziler ve Gazi Aileleri onuruna verilen iftar yemeğine katıldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı'nın 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir dizi program düzenlendi.

Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü’nün Görevden Alınmasına Tepki

Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasına İYİ Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz tepki göstererek, “ Dürüst ve namuslu çalışan insanları bir çırpıda görevden almak, hem bu il’e hem de Türkiye ye yapılacak en büyük kötülüktür “ dedi

Çalık, Cumhurbaşkanımız Ramazan Bayramından Sonra Malatya’mıza Gelecek

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Ramazan Bayramı sonrasında bir dizi ziyaret ve açılışlar için Malatya’ya geleceğini söyledi.

Battalgazi’de 7’den 70’e İlgi Gören Konferans

Battalgazi Belediyesi tarafından 7 Nisan Dünya Sağlık Günü münasebetiyle düzenlenen “7’den 70’e Sağlıklı Beslenme ve Egzersiz” konferansı her yaş vatandaştan yoğun ilgi gördü.

Fırat, Amacınız Kişileri Memnun Etmek Mi, Makamları İhya Etmekmi?

Battal KANBAY  artık Malatya Milli Eğitim Müdürü değil. Başrısının veya başarısızlığının ölçülemeyeceği bir süre zaafında neyi görüldü, neyi görülmedi ya da ne istendi de neyi yapmadı bilinmez ama sonuçta Malatya’da eğitim, girdiği bir yoldan 1,5 yıl sonra çıkarıldı.

Toplam 18539 haber.