Başkan Sadıkoğlu'ndan Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile Beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden Oluşan Bir Heyetle Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanlığını Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu ile Beraberinde Yönetim Kurulu Üyelerinden Oluşan Bir Heyetle Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanlığını Ziyaret Etti. Başkan Sadıkoğlu, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesi Tarafından Yapılan Kongrede Yeniden Dernek Başkanlığına Seçilen Zeki Dağ ve Yönetim Kuruluna Hayırlı Olsun Dileklerinde Bulundu.

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sadıkoğlu, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek, Dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı. Başkan Sadıkoğlu, Anadolu Basın Birliği Derneğinin çalışmalarını takdir ediyorum, Bizlerde bu çalışmaları görünce Malatyalı olarak gurur duyuyoruz dedi.

Gazeteciliğin önemli ve kutsal bir meslek olduğunu belirten Başkan Sadıkoğlu, “Gazetecilik, ilkeli, düzgün, doğru ve hakkıyla yapıldığı zaman çok önemli ve kutsal bir meslektir. Gazetecilik demek, Basın demek, insanın gözü, kulağı demektir. Bulunduğu konum itibariyle insanlar ve kamu arasında köprüdür. Bu açıdan da son derece önemsediğimiz bir meslek.” İşine hâkim, samimi ve gereken bilgi birikime sahip olan basın mensubu arkadaşlarımızı ziyarete geldik.

Malatya’nın problemlerini zaman zaman bir araya gelerek konuşuyor ve istişare ediyoruz, etmeye de devam edeceğiz. Arkadaşlarımızın samimiyetine inanıyor ve gayretlerini görüyoruz, Bizler bu önemli çalışmaları görünce gerçekten seviniyoruz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak, işbirliği içerisinde mücadele edeceğiz ve yanlarındayız, her zaman olduğu gibi bugünde destekliyoruz. Bu Memleket hepimizin. Topluma doğru şeyleri doğru şekilde aktarmak, toplumun düzelmesini hızlandıracak, şehrimizin büyümesi, gelişmesi, Siyasal ve Toplumsal anlamda güzel şeylerin olması bildiklerimizin samimiyeti ile gelişecektir. Sanayicisiyle, basınıyla, akademisyeniyle bizlerde dâhil herkes görevini doğru şekilde yapmalı'' diye belirtti.

Sadıkoğlu, İnşallah hep beraber Malatya'mızı daha iyi yerlere getireceğiz. Malatya, gerçekten üreten bir şehir. Üretme kültürünün olduğu bir şehir. Bunun üzerine bir şey koymak daha kolay aslında. Birlik ve beraberliğimize önem vereceğiz.  Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir olacağız. Bunu da ortak değerler etrafında, ortak akılla yapacağız. İstihdam için hep birlikte seferber olacağız’' dedi. Anadolu Basın Birliği Derneği bünyesindeki yayın organlarını taktirle takip ettiğini dile getirdi. Sadıkoğlu,'' gerçek, tarafsız ve objektif haber anlayışı ile güzel çalışmalara imza atıyorsunuz, tüm çalışmalarımızda her zaman yanımızda olmuşlardır, tüm dernek üyelerine ve çalışan kardeşlerimize, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sadıkoğlu, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaretinde, yeniden dernek başkanlığına seçilen başta Başkan Zeki Dağ ve Yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Dernek çalışmalarından dolayı başarılar diledi. Başkan Oğuzhan ata Sadıkoğlu, Bizi bu ziyaretimizde misafir eden başta Dernek Başkanı Zeki Dağ’a ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Derneğimize Ziyarete Gelen Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Sadıkoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine Teşekkür Etti.

Başkan Zeki Dağ,  Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nın çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve takdir ediyoruz. Göreve gelir gelmez Malatya’mızın ekonomisine büyük katkılarınızın olduğunu biliyoruz, çok insanımızı ekmek sahibi ettiniz. Tabi ki bu başarılı çalınmalarınızdan rahatız olanlar mutlaka olmuştur ve olmaya da devam ediyor. Bizler basın olarak bu çalışmalarınızı görüyoruz ve yazıyoruz.

Dağ, Gerek sahada ki çalışmalarınız, gerek İstihdam için seferber olmanız, gerekse göstermiş olduğunuz çaba ve özverili çalışmanız ile vatandaşın da büyük takdirini kazandınız. Belki bazı konular sizlere gelmeyebilir ama bizler sahalarda olduğumuzdan dolayı Malatyalı hemşerilerimiz, sizlerin bu başarılı çalışmalarını takdir ediyor. Yine diğer yandan Malatya’mızın kaysısının belli bir yere gelmesi için çok çaba sarf etiğinizi biliyoruz ve bizler bu çalışmalarınızı Malatyalı hemşerilerimize iletiyoruz dedi.

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, İnanıyoruz ki bundan sonraki süreçte de başarılı çalışmalarınız en üst seviyede olacaktır. Bizlerde mevcut yayın organlarımızla her zaman yanınızda olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bu anlamlı ziyaretlerinizden dolayı şahsım, yönetim kurulu arkadaşlarım ve yine üyelerimiz adına sizlere, yönetim kurulu arkadaşlarınıza teşekkür ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Konuşmaların Ardından Sonra, Göreve Geldiği Günden Bugüne Kadar Malatya Ekonomisine ve Yine Malatya’mızın Kaysısına Değer Kazandırmasından Dolayı, Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Plaket Takdim Etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN