MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Tarıma Ve Çiftçilere Büyük Destek!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Tarım ve Orman Genel Müdürlüğümüzden temin ettiğimiz toplam 60 bin adet meyve fidanını çiftçilerimizle buluşturarak, tarıma yönelik desteklerimize bir yenisini daha eklemiş olduk.” diye konuştu.

Pütürge ve Darendespor Amatör Lig'e Düştü

Bölgesel Amatör Lig 3. Bölge 1.Grup'ta Pütürge Belediyespor ve Darendespor ise amatör lig'e düştü.

Yeni Malatyaspor Değil Malatya Şehir Olarak Küme Düştü

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Giresunspor'a tek golle yenilen Yeni Malatyaspor, ligin bitimine 6 hafta kala küme düşmesi kesinleşen ilk ekip oldu.

Battalgazi’ye Değer Katacak Dev Projeye Milletvekili Çalık’dan Tam Not

Vizyon projelerin baş mimarı olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte geçtiğimiz günlerde müjdesini verdiği Hasırcılar Rekreasyon ve Sahil Projesi alanında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Başkan Canbay, Kanbay’ın Görevden Alınmasına Tepki Gösterdi

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’ın görevden alınmasını eleştirdi.

Akşener Gençlik Kolları Başkanlarını Dinledi...

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanları Genel Başkan Meral Akşener'in başkanlığında Ankara'da bir araya geldiler.

Gürkan; Malatya’yı Dünyaya Tanıtacak Bir Mekân

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı Tabiat Parkı içerisinde yapımı devam eden Gençlik Kampı alanında incelemelerde bulundu. Başkan Gürkan’a AK Parti MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı ve ilgili daire başkanları da eşlik etti. 

Başkan Güder, Görevli Polislerle İftarda Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 177'nci yıl dönümü dolayısıyla Battalgazi Polis Merkezi Amirliği’nde nöbetçi polis memurları ile iftar programında bir araya geldi.

Malatya Asayişi Görev Başında

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce İlimizin asayiş ve güvenliğinin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Ağbaba, Ülkede İşsizlik Azalmadı Aksine İş Başvurusu Kuyrukları Arttı

İşkur’a Mart Ayı İtibariyle Kayıtlı İşsiz Sayısı Tüik’in Şubat Ayı İşsiz Sayısını Geride Bıraktı.

Yalçınkaya, Battal Kanbay'ı Neden Görevden Aldınız Açıklayın

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, Artık Malatya'da Malatya'lı Olmak Suç Oldu. Artık Malatya'nın Öz Çocuklarının Malatya'da Görevlerini Başarıyla Sürdürmesi Suç Oldu.

Ramazan Akşamları Yeşilyurt’ta Bir Başka Güzel

Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt Kent Konseyi ve Yeşil Spor Komplekslerinin işbirliğiyle 8 Nisan’da başlayıp 1 Mayıs’a kadar devam edecek olan Ramazan Ayı Etkinliklerine 7’den 70’e tüm vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor.

Başkan Arıcak, Tüm Polis Teşkilatımızın Günü Kutlu Olsun

Malatya Alperen Ocakları, Polis Haftası nedeniyle Malatya Emniyet Müdürü Sayın Ercan Dağdeviren'e makamında ziyarette bulundular.

Malatya Çelik Spor Kulübü Madalya İle Döndü

Malatya Çelik Spor Kulübü Karate Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakalarından Madalya İle döndü. Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Grup Müsabakaları, 08-10 Nisan 2022 tarihlerinde Elazığ, Aksaray, Adıyaman, Kahramanmaraş, Erzincan, Aydın, Düzce, Kırklareli illerinde yapıldı.

Toplam 18539 haber.