MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Şişman, Turizm Haftası Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Kültürel, doğal ve tarihi zenginliklerimizi en iyi şekilde değerlendirerek ülkemiz ekonomisine büyük katkı sağlayan turizm konusunda, toplumsal bilinçlenmeyi arttırmak amacıyla her yıl 15-22 Nisan tarihleri arası Turizm Haftasını kutluyoruz.

Başkan Karaman’dan Turgut Özal Ve Hamit Fendoğlu İçin Anma Mesajı

Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu için anma mesajı yayınlayan, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Malatyalı olmalarından her zaman onur duyduğumuz Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu, cesaretli, kararlı ve cesur duruşlarının yanı sıra yüreklerindeki memleket sevdasıyla milletimizin gönlünde taht kurmuşlardır.

Başkan Güder’e Anesiad’tan İstişare Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Anadolu Esnaf Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANESİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Emin Doğaner ve yönetim kurulu üyelerini makamında konuk ederek, bir süre sohbet etti.

Gürkan,  100.Yıl Parkını Büyükşehir Belediyemizin Öz Kaynaklarıyla Yapıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılında tamamlanması planlanan 100.yıl parkının yer teslimi, ilgili müellif firmaya yapıldı. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, yer teslimin yapıldığı alanda incelemelerde bulundu.

Haydi Gençler! Fikir Ve Uygulama Sizden, Destek Bizden

Yeşilyurt ‘Genç Çalışma Grupları’ Projesi Tanıtım Toplantısı Gedik Kültür Merkezinde Yapıldı...

Başkan Çınar’dan Turgut Özal Ve Hamit Fendoğlu İçin Anma Mesajı

“Cesur, Cesaretli Ve Memleket Sevdalısı Özal Ve Hamido’yu Rahmetle Yâd Ediyoruz”

Başkan Erhan Yağlıcı, Maski'nin Teşhircilik Uygulaması Doğru Değil

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ)'nin Su Borcu Olan Vatandaşların Ev ve İş Yeri Kapılarına Vatandaşı Teşhir Eden Borç ve İcra Uyarısı Yazan Kağıt Asılmasına İYİ Parti Battalgazi İlçe Başkanı Erhan Yağlıcı Tepki Gösterdi.

Tüfenkci Kayısıda Yaşanan Zirai Donu Bakan Kirişçi İle Paylaştı

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya'da meydana gelen zirai don sonrası kayısı ağaçlarının zarar görmesini Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi'ye ilettiğini ve hasar tespit çalışmalarına başlanacağını ifade etti.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Doğanyol’da Fidan Dağıtımı Yaptı

Gıdaya Sahip Olan, Stratejik Anlamda Güce De Sahip Olmuş Demektir.

Toplam 18539 haber.