Başkan Alpaslan, Başkan Samanlı'nın Vatandaşla İç İçe Olması Bizleri Sevdiriyor

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ile Birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Ayşe Alpaslan, Başkan Samanlı her zaman olduğu gibi bugünde vatandaşlarımızla iç içe olması vatandaştan büyük takdir kazanıyor ve kazanmaya devam ediyor.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bizler vatanseverler derneği olarak, Zeki Dağ Başkanımızla birlikte Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Sayın Mesut Samanlı Başkanımızı ziyaret ettik. Başkan Ayşe Alpaslan, Mesut Başkanımız her zaman Malatyalı hemşerilerimizle iç içe olmasıyla sayın Başkanımıza Malatyalı hemşerilerimizden büyük destek geliyor. Bu anlamlı çalımlarından dolayı Mesut Samanlı Başkanımıza teşekkür ediyoruz dedi.

Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği olarak düzenlendiğimiz iftar nedeniyle sayın başkanımız Mesut Samanlı beyefendiyi ziyaret ederek iftar programımıza davet ettik. Başkan Alpaslan, Bu ziyaretimizde bizleri misafir eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Sayın Mesut Samanlı Başkanımıza şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum ve bu vesileyle Tüm İslam Âleminin Ramazanı Şerifleri Mübarek Olsun dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Sayın Mesut Samanlı, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ’la Birlikte Partimizi ziyaret etmişlerdir ve kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Sayın Mesut Samanlı, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğinin çalışmalarını yakinen takip ediyoruz dedi. Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak STK’larımıza önem veriyoruz ve yapılan güzel çalışmalarda her zaman yanlarında olmuştuk ve olmaya devam edeceğiz dedi. Yeter ki güzel işler yapsınlar bizlerde siyasiler olarak destek verelim. Ülkemizin ve Malatya’mızın geleceği bizim için çok önemlidir.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Partimizi ziyarete gelen Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Dernek Başkan Vekili ve aynı zamanda Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ Başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkan Samanlı, Bu yıl düzenlendiğiniz iftar programınız hayırlı olsun ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, Allah emeğinizi boşa vermesin. Başkan Mesut Samanlı, Bu vesileyle tüm İslam Âleminin Ramazanı Şerifleri Mübarek olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN