MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Özal, Ülkemize Ve Dünya Barışına Çok Önemli Katkısı Olan Büyük Devlet Adamıydı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 17 Nisan 1993 yılında vefat eden Türkiye Cumhuriyeti’nin 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın vefaının 29. yıl dönümü dolayısıyla Turgut Özal Üniversitesinde gerçekleştirilen anma törenine katıldı.

İki Özel Yatırımla Yeşilyurt’umuzun Cazibesini Artıracağız

Başkan Çınar, Yeni Belediye Hizmet Binası Ve Kentsel Dönüşüm İnşaat Alanını İnceledi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği İftar Yemeğine Yoğun İlgi

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından düzenlenen iftar programına yoğun ilgi. Vatanseverler Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından düzenlenen iftar yemeğine Siyasiler, STK Başkanları, Basın Mensubu ve davetliler katıldılar.

Başkan Güder'den Özal Ve Fendoğlu'nu Anma Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyetinin 8.Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatlarının yıldönümü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Özcan, Turgut Özal Ve Hamido'nun Ölüm Yıldönümü Dolayısıyla Mesaj Yayınladı

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, hemşerimiz 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Dağ’dan Özal Ve Fendoğlu'nu Anma Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Türkiye Cumhuriyetinin 8.Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal ve Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve Milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatlarının yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Güder, Başarılı Sporcularla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğündeki sporcular ve antrenörleriyle bir araya geldi. Başkan Güder, Okul Sporları Turnuvasının Okçuluk branşında kendi kategorilerinde başarı elde eden 12 sporcuyu tek tek tebrik ederek, Türkiye Şampiyonasında başarı diledi.

Konak’ın Fiziksel, Sosyal ve Kültürel Dönüşümü Devam Ediyor

Başkan Çınar, Konak Mahalle Sakinleriyle Mahalle Meclisi Buluşmasında Bir Araya Geldi.

Vali Baruş’a Turizm Haftası Ziyareti

Her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında çeşitli etkinliklerle kutlanan Turizm Haftası kutlamaları kapsamında İl Kültür ve Turizm Müdürü Çetin Şişman ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü personeli Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

Vali Baruş, Zirai Don Nedeniyle Hasar Gören Kayısı Bahçelerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş beraberinde İl Tarım ve Orman Müdürü Tahir Macit ve Tarsim Bölge Müdürü Bülent Zelyurt ile geçtiğimiz günlerde yaşanan don sebebiyle hasar gören kayısı bahçelerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Malatya TSO, Ramazan Yardımı Gıdalarını Yerel Firmalardan Aldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO), geleneksel olarak yürüttüğü Ramazan Ayı yardım faaliyetlerine bu yılda devam ediyor. MTSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 2 bin 500 aileye ulaştıracakları gıda kolilerini yerel firmalardan temin ettiklerini söyledi.

Toplam 18539 haber.