MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Samanlı’dan Şehitler Haftası Mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Şehitler Haftası sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda “Dönüşü olmadığını bilen ve kendi cenaze namazını kılıp cepheye koşan bir milletin evlatları için şehadet bir şereftir.

Başkan Sadıkoğlu: Üyelerimizi Merkeze Koyarak Odamızı Büyütme Gayretindeyiz

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu güne üyelerimizi merkeze koyarak, Odamızı büyütmek için gayret gösteriyoruz” dedi.

Başkan Çınkılıç, Ekmek Büfeleri Önünde Oluşan Kuyrukları Hak Etmiyoruz

Bizler dünyanın en güzel coğrafyasında, en verimli, bereketli topraklarında yaşıyoruz. Binlerce yıllık tarımsal üretim tecrübemiz, zengin bitki çeşitliliğimiz var.

Keskin, Taleplerimizi Sayın Cumhurbaşkanımıza Sunduk

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnaf ve sanatkar camiası ile yaptığı iftar programında, esnafın sorun ve talepleri ile Malatya’nın genel sorunlarına ilişkin talepleri sunduğunu bildirdi.

Beydağı Tabiat Parkı’nın Devri İmzalanan Protokolle Büyükşehir Belediyesi’ne Yapıldı

Beydağı Tabiat Parkımız, Central Park Ve Hyde Park Gibi Halkımızın Hizmetine Sunulacak

Başkan Güder, Ak Parti İlçe Teşkilatıyla İftarda Buluştu

Başkan Güder: “Battalgazimizde İz Bırakan Çalışmalara İmza Atıyoruz”

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce İlimizin asayiş ve güvenliğinin temini yönünde çalışmalar aralıksız devam ediyor.   

Ağbaba; Bunun Adı Resmi Dolandırıcılık

Kpss’den 100 Puan’da Alsanız Bu İlana Başvuramazsınız.

Çınar, Çukurdere Çocuk Parkındaki Düzenleme ve Yenileme Çalışmasını İnceledi

Yeşilyurt’ta hizmete giren park ve sosyal yaşam alanlarında gerçekleşen revizyon, yenileme ve düzenleme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçemizin sosyal yaşam seviyesinin artmasına vesile olan park alanlarımızda gerçekleşen revizyon ve yenileme çalışmalarımız neticesinde Yeşilyurt’umuzun güzelliklerine yeni güzellikler katıyoruz.” diye konuştu.

Başkan Çınar, Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Çınar, Çilesiz Mahallesindeki Yol Yenileme Ve Çevre Düzenleme Hizmetlerini İnceledi.

Başkan Sadıkoğlu, Kayısıyla İlgili Tüm Sektörler Desteklenmeli

Malatya’da meydana gelen zirai donun ekonomik anlamda birçok sektörü olumsuz etkileyeceğini belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üreticimizin bel bağladığı kayısımızı don vurdu.

Maskar, Akçadağ'da 3 Etap TOKİ 2022 Programına Alınsın

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezinden 3. etap TOKİ uyarısı' 2022 programına alınması bekliyoruz. Konunun Takipçisi Olacağız. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Malatya’nın Akçadağ ilçesine 3. Etap TOKİ projesi kapsamında yapılması planlanan 500 konut projesinin 2022 programında çıkarıldığı öğrenilirken AKÇADAĞDER Genel merkezinden sert tepki geldi.

Malatya’da 8.Cumhurbaşkanı Özal’ı Anma Programı Düzenlendi

Vali Aydın Baruş, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8’nci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın, vefatının 29. yıl dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen anma etkinlikleri kapsamında düzenlenen törene katıldı.

Malatya Belediyesi Eski Başkanlarından Hamit Fendoğlu, Mezarı Başında Dualarla Anıldı

Malatya Belediyesi eski başkanlarından olan, 1978 yılında hain saldırıda iki torunu ve geliniyle birlikte hayatını kaybeden Hamit Fendoğlu, mezarı başında dualarla anıldı.

Güç Birliği Partisinden 6'li Parti Mutabakat Metni

6'lı parti ittifakı ve iktidar açık bir ihanet işbirlikçileri ile birlikte ortak bir hedefe, ortak bir dış idare ile birlikte hareket etmektedir.

Başkan Güder, Uluslararası Öğrencilerle Sahur Yaptı

Gençler ve öğrencilerle her platformda bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, dünyanın birçok Müslüman ülkesinden gelerek İnönü Üniversitesi’nde okuyan Uluslararası öğrenciler ile birlikte sahur yaptı. Öğrencilere kendi elleriyle menemen yapan Başkan Güder, menemen konusundaki maharetini gösterdi.

Toplam 18539 haber.