MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ercan Altunkaya, Bayramınız Mübarek Olsun

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Ercan Altunkaya, Ramazan Bayramımızın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Başkan Abdulvahap Karaman, Bayramınız Mübarek Olsun

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman , Ramazan Bayramımızın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Başkan Onur Güneş, Ramazan Bayramı Mübarek Olsun

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş , Tüm İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Rabbim’den niyaz ederim . Sağlık , Huzur ve Esenlikle nice bayramlara inşallah. Bayramınız mübarek olsun.

Başkan Hakan Bay, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun

Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay, Ramazan Bayramının tüm insanlığa, islam alemine, ülkemize, ilimize ve ilçemize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.

Başkan İbrahim Yalçınkaya; Bayramınız Mübarek Olsun

DEVA Partisi Pütürge İlçe Başkanı İbrahim Yalçınkaya, başta tüm Malatya’lı ve Pütürge’li Hemşehrilerim olmak üzere Türk Milletinin ve tüm İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutlarım.

MATEK-DER Başkanı Şerif Aykız'dan Bayram Mesajı

MATEK-DER Malatya Tekstilciler ve Konfeksiyon Derneği Başkanı Şerif Aykız , yayınladığı mesajında tüm hemşehrilerinin ve İslam Aleminin Ramazan Bayramını kutladı.

Başkan Murat Koca, Ramazan Bayramı Kutlu Olsun

Kale Belediye Başkanı Murat Koca, Ramazan Bayramımızın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Başkan Mehmet Kızıldaş, Bayramınız Kutlu Olsun

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Ramazan Bayramını En İçten Dileklerle Kutlar, Sağlık Mutluluk ve Esenlikler Dilerim.

Prof. Dr. Hasan Pekdemir, Ramazan Bayramı Nedeni İle Bir Bayram Mesajı Yayınladı

İnönü Üniversitesi Kardiyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Pekdemir, Ramazan Bayramımın Milletimize , Ülkemize ve Tüm İnsanlığa Hayırlar Getirmesini Dilerim.

Başkan Ali Kazgan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Akçadağ Belediye Başkanı Ali Kazgan, Ramazan Bayramımızın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Başkan Mustafa Canbay, Bayramınız Mübarek Olsun

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Ramazan Bayramımızın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Milletvekili Ağbaba, Ramazan Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Ramazan Bayramı’na ilişkin yazılı açıklama yaptı.

Vali Baruş, Huzurevi, Çocuk Evleri ve Şehit Ailelerinin Bayramını Kutladı

Vali Aydın Baruş Ramazan Bayramı dolayısıyla Huzur evini, çocuk evlerini ve Şehit Ailelerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

MHP İl Teşkilatı’ndan Arife Günü Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu ve İl Teşkilatı, Arife Günü çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Milletvekili Fendoğlu, Ramazan Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi Ve Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Ramazan Bayramı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz

Malatya Büyükşehir Belediyesine ait Toplu Taşıma Hizmetleri (MOTAŞ) veren araçlar Ramazan Bayramı süresince vatandaşlara ücretsiz olarak hizmet verecek.

Toplam 18534 haber.