Başkan Mustafa Canbay, Bayramınız Mübarek Olsun

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Ramazan Bayramımızın ülkemize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Ramazan Bayramı Nedeni İle Bir Bayram Mesajı Yayınladı.

 Başkan Mustafa Canbay Mesajında,

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay,Ramazan Bayramı mesajında "Dargınlıkları-kırgınlıkları unutturan, yardımlaşmayı arttıran ve kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak sevgi, coşku ve neşeyle kutlamalıyız" 

"Bayramlar, bizleri birbirimize yakınlaştıran, kardeşlik, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularının güçlendiği, önemli günlerdir. Dargınlıkları unutturan, yardımlaşmayı arttıran ve kardeşlik duygularını güçlendiren bayramları, anlam ve önemine uygun olarak sevgi, coşku ve neşeyle kutlamalıyız.

Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, Ramazan Bayramının tüm dargınlıkların-kırgınlıkların ve savaşların bitmesine vesile olmasını diliyor; ülkemize ve tüm dünyaya barış, huzur, adalet ve yeni başlangıçlar getirmesini temenni ediyor bu duygu ve düşüncelerle tüm halkımızın Ramazan Bayramı'nı en içten samimi duygularımla kutluyorum ve nice bayramlar diliyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN