MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Engelliler Haftası Özel Etkinliği Renkli Anlara Sahne Oldu

Yeşilyurt Belediyesi’nin Engelliler Haftası Özel Etkinliği Renkli Anlara Sahne Oldu.

15.GAP Oscar Ödülleri Muhteşem Törenle Sahiplerini Buldu

GAP gazeteciler birliği genel merkezi tarafından geleneksel olarak düzenlenen 15.GAP Oscar ödül töreni uluslararası yüksek katılımla Malatya’da gerçekleşti.

Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor Projesi

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) ve Google iş birliği ile gerçekleştirilen “Restoran ve Kafeler Dijitalleşiyor” Projesi’nin Malatya’da tanıtımı yapıldı.

Türk Kızılay Genel Kurulunda 4 Malatya’lı Yer Aldı

Türk Kızılay 103. Olağan Genel Kurulu 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü Ankara ilinde gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, milletvekilleri, çok sayıda ülkenin temsilcileri ve tüm yurttaki delege ve gönüllülerin katılımı ile yapılan Genel Kurul büyük bir coşku ile gerçekleştirildi.

Fırat Turu Destek Programıyla Bölge Turizmi Canlanacak

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından TRB1 Bölgesinde (Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli) turizmin canlandırılması amacıyla 2022 Yılı Fırat Turu Destek Programı başlatıldı.

Çaykur'dan Çay'a Büyük Zam

Çaykur, çaya ortalama yüzde 43,71 oranında zam yaparken, yeni fiyat listeleri toptan satış yapan şirketlere gönderildi.

Başkan Güder’den Anlamlı Ziyaret

İnsana dokunan projeleri ile Battalgazi’deki hizmetlerini devam ettiren Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Uluslararası Diriliş Hareketi Şehit ve Gazi Aileleri Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Zafer’i ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.

Malatya’dan Asayiş Haberi

Malatya Emniyet Müdürlüğüne bağlı birimlerce asayiş ve güvenliğin temini yönünde farklı yer ve zamanlarda yapılan çalışmalarda toplam 10 tabanca, 5 tüfek, 2 kurusıkı, çok sayıda fişek ve kesici alet ele ile 16 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gürkan: Malatya’da Tarihi Hizmetlere İmza Atıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımına başlanan Akçadağ Gençlik Merkezi’nin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Ağbaba, Aslanoğlu’nu Özlemle Anıyoruz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 16 Mayıs 2014’te İstanbul Milletvekili iken vefat eden, Malatya eski milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’nun 8. ölüm yıldönümünde yazılı bir açıklama yaptı.

Huzurlu Ve Mutlu Bir Aile İçin Herkes Üzerine Düşeni Yapmalı

Araştırmacı-Yazar Saliha Erdim’in ‘Ailede Huzur Nasıl Sağlanır?’ Konferansı Yoğun İlgi Gördü.

Horata Deresi Etrafını Yeni Yaşam Alanlarıyla Daha Prestijli Hale Getiriyor

Bostanbaşı’ndaki Horata Deremizin Etrafına Yeni Yaşam Alanlı Kuruyoruz.

Artistik Bilardo’nun  2 Etap Şampiyonu Hacı Arap Yaman

Türkiye Bilardo Federasyon’un faaliyet programında yer alan Türkiye Artistik Bilardo Şampiyonası 12/13/14/15 .05.2022 tarihleri arasında İzmir Atatürk Bilardo tesislerinde yapıldı.

9.Malatya Anadolu Kitap Ve Kültür Fuarı’na Kitapseverlerin İlgisi Yoğun

Pandemi döneminin ardından bu yıl 13 Mayıs tarihinde kapılarını kitapseverlere açan 9. Anadolu Kitap ve Kültür Fuarı’na kitapseverler yoğun ilgi gösteriyor.

Gürkan, Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi, KKTC Ve Romanya’dan Gelen Heyet İle Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da bulunan Kırgız Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Kubanıçbek Ömüraliyev, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Gaziantep Konsolosu Fahri Uluer ile birlikte Romanya’dan gelen iş insanlarını ve gazetecilerle bir araya geldi.

Toplam 18534 haber.