MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Orduzu Derneğinden Başkan Güder’e Ziyaret

Orduzu Eğitim ve Kültür Derneği  Başkanı Aziz Özgür, Kadın Kolları Sorumlusu Ayşe Özgür dernek üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Malatya'da Ulaşıma Zam. 1 Biniş 4,5 Tl İken 6 Tl Oldu

MOTAŞ şirketi ile özel sektöre ait halk otobüslerinde yolcu taşıma ücretlerine 02.06.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere tam bilet fiyatı 6,00 TL öğrenci bilet fiyatı ise 3,00 TL olarak uygulanacaktır.

5 Haziran Dünya Çevre Gününe Yakışan Bir Yarışma

Yeşilyurt Belediyesinin Destekleriyle Düzenlenen Liselerarası ‘Çevre Bilinci Ve Sıfır Atık’ Bilgi Yarışmasında Ödüller Dağıtıldı.

Çolak, Malatya YADER Olarak Elimizden Geleni Yapıyoruz

Malatya YADER Başkanı Mehmet Çolak, YADER Olarak Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz. Yol Arkadaşlarımla Beraber Yetişme Yurtlarındaki Kardeşlerimizle Yakından İlgileniyoruz Dedi.

Vali Şahin, SYDV Sosyal Mağazada İncelemelerde Bulundu

Vali Hulusi Şahin, Hasan Varol Mahallesinde yer alan Malatya Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yararlanabileceği Sosyal Mağazada incelemelerde bulundu.

Durmak Yok, Enflasyona, Zamlara, Vergi Artışlarına Tam Gaz Devam

Aziz milletimiz; son dönemde ülkemizde yaşadığımız derin ekonomik kriz, hükümetin beceriksizliği ile halkımıza fatura edilmektedir.

Başkan Kızıldaş, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Arguvan Maski Şube Şefi Gazi Uşen, Arguvan Yol Alt Yapı Ekip Şefi Lütfü  Arpacı ve Muhtarlar Derneği  Başkanı Ekrem Aslan Turnam İlgezdi Kültür Kompleksinde muhtarlarla bir araya geldiler.

Malatya TSO’dan Gelecek Partisi İl Başkanlığına İadeyi Ziyaret

Gelecek Partisi Malatya İl Başkanlığı’nı ziyaretinde konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Üyelerimizin ve ilimizin problemlerini tüm siyasi partilerle paylaşıyoruz” dedi.

Esenlik’ten 3 Yeni Market Daha

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik A.Ş, Marketlerine 3 yeni şube daha eklendi. Açılışta konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ‘Esenlik güvenin ve istikrarın adı, ucuz ve kaliteli malın halkla buluştuğu yerdir’ dedi.

Vali Şahin’e “Dünya Çevre Günü” Ziyareti

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 1-7 Haziran haftasında kutlanması kararlaştırılan “Türkiye Çevre Haftası” ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü münasebetiyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Laloğlu, kurum çalışanlarıyla birlikte Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret etti.

Başkan Güder, Kernek Mahallesindeki Ulaşım Yatırımlarını İnceledi

Başkan Güder: “Ulaşım Yatırımlarındaki Hedefimize Kararlılıkla Yürüyoruz”

Başkan Çınar, Esma Biltaci Kültür Ve Sanat Merkezi Yılsonu Sergisini Ziyaret Etti 

“El Sanatlarımızın Yaşatılması Ve Geleceğe Taşınmasına Büyük Önem Veriyoruz”

Toplam 18534 haber.