Çolak, Malatya YADER Olarak Elimizden Geleni Yapıyoruz

Malatya YADER Başkanı Mehmet Çolak, YADER Olarak Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz. Yol Arkadaşlarımla Beraber Yetişme Yurtlarındaki Kardeşlerimizle Yakından İlgileniyoruz Dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya YADER Başkanı Mehmet Çolak, Malatya YADER Olarak Elimizden Geleni Yapıyoruz

Malatya YADER Başkanı Mehmet Çolak,   YADER Olarak Sorumluluğumuzun Bilincindeyiz. Yol Arkadaşlarımla Beraber Yetişme Yurtlarındaki Kardeşlerimizle Yakından İlgileniyoruz Dedi.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip SÖKMEN, beraberinde İl Müdür Yardımcısı Cevdet TATAR, Kamu-Sen Malatya İl Temsilcisi ve Türk-Ulaşım Sen Malatya Şube Başkanı Önder AKGÜL Malatya YADER’i ziyaret etti.

Ziyarette Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki DAĞ, Yönetim Kurulu üyesi Hidayet ÖZPOLAT, Yurt Sağlık-Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT, Yurt Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Fikret YİĞİT, Dernek Yönetim Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu ziyarette Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ÇOLAK ziyaretten dolayı teşekkür ederek çalışmalarımızdan bahsetti.

Birlikte güzel çalışmalara devam ettirerek "İl Müdürlüğümüzün çalışmalarına destek vermeye devam edeceğiz. Sayın İl Müdürümüzün Malatya'ya verdiği pozitif enerjisine bizler de her zaman yanında olacağız, kendilerine çalışmalarında başarılar dileriz." dedi.

Malatya Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Galip SÖKMEN ise; "Malatya YADER'in varlığı bizim için büyük bir şans. Çalışmalarında her zaman yanımızda oldukları için teşekkür ediyor, başarılar diliyorum." dedi.

Kamu-Sen Malatya İl Temsilcisi Önder AKGÜL ise; "Malatya YADER çalışmalarını bildiğimiz bir dernek ve temsil ettikleri kesimin sorunlarına yönelik projelerini takdir ediyoruz. Kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Yurt Sağlık-Sen Genel Başkanı İrfan YİĞİT ise, "Sendika olarak Malatya YADER'in yanındayız." dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN