MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Beton Yol Hem Daha Ekonomik Hem Daha Uzun Ömürlü

Malatya Büyükşehir Belediyesi daha ekonomik ve standartlara uygun olan beton yol yapım çalışmalarını Malatya’da ilk olarak Kızılay Üretim Merkezi içerisindeki bağlantı yolunda uyguluyor.

Kilis Anaokulunda Mezuniyet Sevinci

Kilis Nar Taneleri Anaokulu Bu Yıl Altıncı Mezunlarını Verdi. Mezuniyet Töreninde Konuşan Yetim Vakfı Genel Başkanı Murat Yılmaz, “Bugünden Sonra Da Çocuklarımıza Sahip Çıkmaya, Onlar İçin Daha Çok Çalışmaya Gayret Edeceğiz” Dedi.

İnönü Üniversitesinde Mezuniyet Sevinci

İnönü Üniversitesi'nde 2021- 2022 Akademik Yılı 6000 öğrencinin mezun olduğu Mezuniyet Töreni büyük bir coşku ile kutlandı.

Battalgazi’deki İlk Atık Getirme Merkezi Hizmete Açıldı

Çevre kirliliğini önlemek, gelecek nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak ve atıkların toplanarak geri dönüşüme kazandırılması amacıyla Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan “Atık Getirme Merkezi” düzenlenen açılış töreni ile hizmete sunuldu.

Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarı-2’de Düzenlenen Fuar Etkinlikleri Yoğun İlgi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan ‘Semt Pazarları’ projesi kapsamında Yeşiltepe Bölgesinde yapımı tamamlanan Yeşilyurt Belediyesi Semt Pazarı-2’de düzenlenen Fuar Etkinliklerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Yılmaz, Kanları Yerde Kalmayacak

İyi Parti Malatya İl Başkanı Hakan Yılmaz, Pençe-Kilit Operasyonu’nda Şehit Olan 4 Asker İçin Taziye Mesajı Yayınladı

Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümü Sergisi AVM’de Açıldı

Jandarma Teşkilatının 183. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya Park Avm’de sergi ve bilgilendirici stantların açılışı yapıldı.

Türk Kızılay'ı 154 Yaşında

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne Bir Ödülde Tarihi Kentler Birliği’nden

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kahramanmaraş’ta Tarihi Kentler Birliği Toplantısı’na katıldı.

Başkan Böke, Muhasebe Mesleği Yasal Statüsüne Kavuşmuştur

33 yıl önce 13 Haziran 1989 tarihinde 20194 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 3568 sayılı Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu ile Muhasebe Mesleği yasal statüsüne kavuşmuştur.

Başkan Uçkan, Prof.Dr. Davutoğlu’nun Ziyaretini Değerlendirdi

Gelecek Partisi Dr. Ahmet Ercan Uçkan, Sayın Genel Başkanımız Malatya’da Önemli Tesbitlerle Ayrıldı”

Türk Ocakları Malatya Şubesinden BBP İl Başkanlığına Ziyaret

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Beraberindeki Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte BBP Malatya İl Başkanlığına Ziyarette bulundular.

Battalgazi Gençlik Derneği, Güzel Projelere İmza Atacağız

Merkezi İstanbul'da Bulunan Battalgazi Gençlik Derneği ve Malatya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Kısa Zamanda Yapacakları Projeler Hakkında İstişare Etmek İçin Malatya'da Çeşitli Temaslarda Bulundu.

Toplam 18534 haber.