Türk Ocakları Malatya Şubesinden BBP İl Başkanlığına Ziyaret

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Beraberindeki Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte BBP Malatya İl Başkanlığına Ziyarette bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Türk Ocakları Malatya Şube Başkan Nadir Günata,  Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanımız Abdulvahap Karaman, yönetim kurulu ile Malatya'ya yeni bir kimlik kazandırmıştır.

 Başkan Nadir Günata, BBP'nin yeni hizmet binası için hayırlı olsun temennisinde bulundu. Çok güzel bir il binası olmuş dedi. Tabii ki İl binalarının yeri ve ortamı çok önemlidir.

Başkan Günata, Binanızın yeri çok güzel olmuş. Yine binanız iç kısmında ayrı bir güzellik ve kimlik kazanmıştır. Emeği geçen tüm kardeşlerime teşekkür ediyorum.

Büyük Birlik Partisi yeni seçilen İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetim kurulu arkadaşlarını kutluyorum, inşallah başarılı olurlar, bizlerde seviniriz. Bizlere de Malatya Türk Ocakları Şubesi olarak yapacağınız çalışmalarınızda düşen bir şey olursa yanlarınızda olacağımızı belirtmek isterim.

Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata,  Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı, Kadın kolları başkanlığı, Alperen Ocakları, Yeşilyurt ve Battalgazi İlçe başkanlığının bir çatı altında olması çok önemlidir. Birliğin olduğu yerde mutlaka başarı vardır.

Türk Ocakları Malatya Şubesi tarafından Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığına yaptıkları ziyaretde, İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Kadın kolları başkanı Aysun Avcı, Alperenler Başkanı, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldılar.

Başkan Günata, bu ziyaretimizde bizleri misafir eden başta İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Kadın kolları başkanı, Alperen ocakları başkanı, Battalgazi ve Yeşilyurt İlçe başkanlarına, yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, İl binamızı ziyaret eden Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata Beye ve yönetim kurulu üyelerine şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata beyin çalışmalarını her zaman takdir ediyorum dedi.

BBP Malatya İl Başkanı Karaman, Yeni İl Binası hakkında bilgiler verdi. Bizler göreve geldiğimizde ilk işimiz il binası oldu. Bizler ekip olarak birlik içinde çalışarak Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığın yeni bir bina kazandırdık.

Başkan Karaman, Büyük Birlik Partisi olarak şu bilgileri verdi. Bizler göreve geldiğimizde sağlıklı bir il ve ilçe binalarımız yoktu, baktığımızda hiçte iyi görünmüyordu, buda bizi üzüyordu.

Başkan Karaman, Yeni il binamızı tutarak, kısa bir süre içinde gereken çalışmaları yaptık, Genel Başkan Yardımcımız Uğur Bulut'un ve yine il dışında Malatya’mızda büyük bir katılımla Binamızın açılışını yaptık.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Bu Anlamlı Ziyaretlerinden Dolayı bizleri ziyarete gelen Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata beye ve yine yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim, Allah razı olsun kendilerinden.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN