MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Medeniyetin Kalbine Yolculuk Malatya Uluslararası Bisiklet Festivali

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya Kent Konseyi Bisiklet Çalışma Grubu ve Malatya Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği işbirliğinde 20 – 24 Temmuz tarihleri arasında “Tarih ve Medeniyetin Kalbine Yolculuk Malatya Uluslararası Bisiklet Festivali” düzenlenecek.

Yeni Malatyaspor'da Ahmet Yaman Dönemi

Süper ligden düşen ve çok sıkıntılı süreçlerden geçen Yeni Malatyaspor'da yapılan olağanüstü kongrede tek liste ile gidilen seçimlerde Ahmet Yaman resmen Yeni Malatyaspor Kulübünün Başkanı oldu.

Kızılay Üretim Merkezinde Sıkıştırılmış Beton Yol Uygulaması Gerçekleştirildi

Kızılay Üretim fabrikasının bulunduğu alanda yer alan yollarda silindirle sıkıştırılmış beton kullanılarak hizmete sunuldu.

Kaya ve Duvarcı Ailelerinin Mutlu Günü

Malatya'nın önemli Eşraflarından Ramazan ve Rahime Duvarcı çiftinin oğlu Abdulhamit Duvarcı ile Murat ve Makbule Kaya ailesinin kızı Fatma Sergül düzenlenen muhteşem bir törenle evlilik müessesine ilk adımı atarak evlendiler.

Büyükşehir Belediyesinden Örnek Olacak, Bayramlaşma Programı

Gürkan, Büyükşehir Belediyesi Olarak Hizmetleri Sizlerle Başarıyoruz

Başkan Gürkan’dan  Esnaf Ziyaretleri

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan esnaf ziyaretlerine devem ediyor. Esnaf ziyareti sırasında Başkan Gürkan ayrıca vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Malatya’dan Asayiş Haberler

1. Arslantepe Uluslararası Açık Satranç Turnuvası Yoğun Katılımla Başladı

Başkan Güder: “Tarih Başkenti Battalgazimizi Tüm Dünya’ya Tanıtıyoruz”

İlk Etapta 277 Kâğıt Toplayıcısını Kayıt Altına Aldık

Yeşilyurt Belediyesi Kâğıt Toplayıcılarını ‘Bağımsız Sıfır Atık Toplayıcısı Kartı’ İle Kayıt Altına Alıyor

Başkan Çınar, Bentbaşı Mahallesinde Kalitesi Artırılan Yolları İnceledi

Bentbaşı Mahallesinde gerçekleşen yol yenileme çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Yenilenen yolları, aydınlatmaları, parkları ve kaldırımlarıyla kentimizin prestijli mahalleleri arasına giren Bentbaşı Mahallemizde bu hızlı dönüşüm, Yeşilyurt’umuz için büyük önem taşıyor.”  diye konuştu.

Malatya, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün 6. Yıl Dönümünde Tek Yürek Oldu

“Milli İrade Uğruna, Türkiye Aşkına”  mottosuyla gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla anma programı düzenlendi.

Başkan Gürbüz, O Gün Bir Gerçek Vardı ki Türk Milletinin Kahramanlığıdır

Anadolu Ahi iş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Gürbüz'den 15 Temmuz Hain Darbe girişiminin 6.Yılında geçmişten günümüze kadar Türk Milletinin Kahramanlıklarının Hikayesinin başlangıcının sebebi Büyük Milletlerin Kadim Devlet anlayışının eseridir diyerek sözlerine başlamıştır.

Toplam 18534 haber.