MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ağbaba: Savcının Baron Polisin Kurye Olduğu Ülke Haline Geldik!

Ağbaba: Savcının Baron Polisin Kurye Olduğu Ülke Haline Geldik!

Teknolojiyi Tüketen Değil, Üreten Nesiller İçin Çalışıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, Ücretsiz Robotik Kodlama Ve Arduino Temel Seviye Eğitim Kursu Açıyor.

Büyükşehir Belediyesi ve DAP İşbirliği

2. Ürün Üretimi İçin Silajlık Mısır Tohumu Dağıtıldı.

Satranç Sporcuları Battalgazi’ye Hayran Kaldı

1.Arslantepe Uluslararası Açık Satranç Turnuvası’na katılmak için Medeniyetin Kalbi Battalgazi’ye gelen katılımcılar, üstü açık tur otobüsü ile ilçedeki tarihi mekanları gezdi.

Başkan Canbay’dan Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 48. Yıl Dönümü Mesajı

Bugün, Kıbrıs’taki Rum mezalimine son veren ve Ada’ya huzur ve selamet getiren Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 48. yıl dönümü… Yüzlerce şehit verdik, Kıbrıs’a huzur getirdik!

Genel Başkan Maskar, Ortak Paydamız Akçadağ

Akçadağ Kozluca ve Çevre Köyleri Derneği Başkanı Ahmet Altıntop AKÇADAĞDER Genel Merkezini ziyaret ederek üye kayıt işlemini de gerçekleştirdi.  

25’inci Uluslararası Kültür Sanat Etkinlikleri Ve Kayısı Festivali Start Alıyor

Malatya Festivale Hazır Olduğunu Malatyalılar Olarak Gördük, Fuara Katılacak Sanatçılara Ne Kadar Ücret Ödendiği, Yetkililerden Hala Bir Açıklama Yapılmadı. Fuarın Malatya’mıza Hayırlı Olsun.

Büyükşehir Belediyesi Hastane Durağını Yeniliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi merkezde bulunan otobüs duraklarının yenilenmesinin ardından hastane güzergâhına çalışan minibüs durağında da yenileme çalışmalarına başladı.

Esenlik'ten 25. Kayısı Festivaline Özel İndirim Kampanyası

Esenlik Süpermarketlerde ve Sanal Markette 19 - 24 Temmuz Tarihleri Arasında Bir Çok Ürünü Tüketiciyle Buluşturmaya Devam Ediyor.

Malatya İli Yeşilyurt İlçesi Organize Sanayi Bölgesi

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) ve Yeşilyurt İlçe J.K.lığı tarafından faili meçhul olayların çözülmesine yönelik yapılan çalışmalar sonucunda;

STK’lardan Vali Şahin’e Ziyaret

Ziraat Odaları Bölge Başkanı Yunus Kılınç ve İlçe Başkanları Vali Hulusi Şahin’i makamında ziyaret ettiler.

Z Kuşağı Oyuncaklarla Gelişiyor

Teknolojik aletlerle zaman geçiren ve sokak oyunlarını neredeyse unutan Z kuşağı çocukları için eğitici oyuncaklar büyük önem taşıyor.

Minik Karateciler Madalya İle Döndüler

17 Temmuz’da Gaziantep İlinde Şehitler Anısına Düzenlenen Minik Yıldızlar Karate Turnuvası'nda İlimizden Katılım Sağlayan 4 Sporcumuz Madalya ile Dönüş Yaptılar.

Genç Bayanlardan Anlamlı Futbol Turnuvası

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından Kaymakam sn. Güher Sinem BÜYÜKNALÇAÇI adına ‘’ Bayanlar Halı Saha Futbol Turnuvası’’ düzenledi.

Keskin’den Kayısı Festivali Daveti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, 25. Malatya Kayısı Festivali için 21 Temmuz Perşembe günü düzenlenecek olan kortej yürüyüşüne ve yapılacak etkinliklere başta esnaf camiası olmak üzere herkesi davet etti.

Malatya Büyükşehir İtfaiyesi Bayram Tatilinde 349 Olaya Müdahale Etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde toplam 349 vakaya müdahale edildi.

Toplam 18534 haber.