MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Büyükşehir Belediyesi Sanat Sokağı’na İki Atölye Ve Bir Kütüphane Kazandırdı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Sanat Sokağı’na Damascus Atölyesi, Tesbih Atölyesi ile Fotoğraf Makinesi Müzesi Kütüphanesi daha kazandırıldı.

Başkan Canbay’dan Darende İlçesine Ziyaret

 Saadet Partisi Malatya İl Başkanı Mustafa Canbay, İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Darende İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği programda Darende esnafını ziyaret ederek, ilçe halkıyla bir araya geldi.

Milletvekili Çakır ve Başkan Güder, Gül Bahçesini İnceledi

Doğal, kültürel ve tarihi zenginlikleri ile ön plana çıkan Battalgazi’yi yeşilinde başkenti yapma yolunda yoğun gayretler ortaya koyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır’a önümüzdeki günlerde açılışı gerçekleştirilecek olan “Gül Bahçesi Proje” alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgiler aktardı.

Muhtarlarımızın Destekleriyle Yeşilyurt’u Geleceğe Hazırlıyoruz

Başkan Çınar, Malatya Muhtarlar Derneği Başkan Ve Yönetimiyle Bir Araya Geldi.

Tüfenkci, Kuzey Çevreyolu'nun Kendirli Geçiş Noktasını İnceledi

Ak Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Bülent Tüfenkci, Malatya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Kahraman Kavuk ve Karayolları 8.Bölge Müdürü Yusuf Güneş ile birlikte Kendirli Mahallesini ziyaret etti.

Gürkan, Bizim Gayemiz Bu Memleketin İstikbalidir

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla Büyükşehir Nikâh Sarayında iftar programı düzenlendi.

Malatya Heyetinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Ziyaret

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Malatya heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u ziyaret etti.

Karagöz Mahallesi’ndeki Meydan Çalışmaları Tamamlandı

Battalgazi’de daha konforlu bir hayat ve kesintisiz ulaşım için hayata geçirdiği milyonluk ulaşım yatırımlarıyla büyük takdir toplayan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Karagöz Mahallesinde startını verdiği meydan düzenleme çalışmalarını tamamladı.

Geleneksel El Sanatları Festival İle Gelecek Nesillere Aktarılıyor

1-7 Ağustos 2022 tarihleri arasında Kayseri’de düzenlenen “Kayseri Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivaline” Malatya’dan İpli Kukla Yapımı Sanatçısı Mehmet Ali Karataş olmak üzere 17 şehirden 31 sanat dalında 31 sanatçı katıldı.

Başkan Karaman'dan Aşure Günü Kutlama Mesajı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karman, Peygamber efendimiz (S.A.V.)’in Allah’ın ayı olarak işaret ettiği Muharrem Ayı'nı idrak ediyoruz. İçerisinde Aşure gününü de barındıran bu mübarek ayda günahlardan uzaklaşmalı, ibadetlerle yüce yardana yaklaşmalıyız.

Cem Evi Projesi İçin Üzerimize Düşen Ne Varsa Yerine Getirmeye Hazırız

Başkan Çınar, Cem Vakfı Malatya Şubesi İle Hacı Bektaş-.I Veli Kültür Merkezi Vakfını Ziyaret

Toplam 18534 haber.