MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Çağdaş Ve Modern Bir Malatya İçin Çalışıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; AK Parti İl Başkanı İhsan Koca, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Şirket Genel Müdürleri, Genel Sekreter Yardımcıları, Daire Başkanları ile birlikte Konak/Banazı mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi.

Mahallelerimizin Tarihi Dokusunu Ortaya Çıkartıyoruz

Yeşilyurt’un Tarihi Sokakları ‘Sokak Sağlıklaştırma’ Projeleriyle Turizme Kazandırılıyor.

Dünya Ambalaj ve Kitapevi Büyümeye Devam Ediyor

Malatya’nın En Eski Kırtasiyecisi Olan Dünya Ambalaj Kitapevi Büyümeye Devam Ediyor. Malatya Dünya Ambalaj, Kitap, Kırtasiye, Gün geçtikçe büyümeye devam ederken kendinden söz etmeye devam ediyor.

Ayla Fırat, Malatya BOKS Tarihine Geçti

Malatya adına Boks tarihinde ilk defa bayanlarda Avrupa Boks Şampiyonasında 60 kg’da yarışan Milli Sporcu Ayla FIRAT derece yapmamasına rağmen tarihe geçti.

Başkan Gürkan, Sağlam Altyapı İnşa Ediyoruz

Yapraklı içme suyu deposunu besleyen ana isale hattı üzerinde gerçekleştirilen vana montajı çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Sağlam altyapı için tüm ekibimizle sahadayız.

Battalgazi’de Kırsalda da Durmak Yok

İlçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de konforlu ve güvenli yollar oluşturan Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bu kapsamda Gülümuşağı, Beydağı ve Uluköy Mahallelerine toplam 3 milyon 450 bin liralık ulaşım yatırımını hayata geçirdi.

Başkan Gül, Türkiye’nin Turgut Özal'ın Misyonu Ve İradesine İhtiyacı Var

Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Gül , Türkiye'yi 80'li karanlık yıllardan alarak Aydınlık ve Çağdaş Yıllara Kısa Bir Sürede Taşıyan Turgut Özal'ın Misyonu ve İradesine İhtiyacı Var dedi.

Sadıkoğlu, Uygulamada Olan Projeler, Epdk’nın Yeni Kararından Muaf Tutulmalı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, EPDK’nın lisanssız elektrik üretimi yapan işletmelerin tüketim fazlası enerjinin bedelsiz devri hakkında çıkardığı yeni yönetmeliğin, ruhsatları alınmış ve uygulamada olan projeleri kapsamaması gerektiğini söyledi.

MASKİ’DEN Su Kesintisi Uyarısı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, hafta sonu Cumartesi’yi Pazar’a bağlayan gece Malatya merkezde 43 mahallede 12 saatlik su kesintisi yapılacağını duyurdu.

Büyükşehir Belediyesinin Teknik Destekleriyle Malatya’ya 82 Yeni Okul Kazandırılıyor

Malatya Valiliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Malatya’da yapılacak olan 82 yeni okul ile ilgili protokol imzalandı.

Malatya Havalimanı’nda Temmuz Ayında 64.710 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Temmuz ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Heyecanla Beklenen Eskimalatya Meydan Projesi’nin Startı Verildi

Battalgazi Belediyesi tarafından tarihi ve kültürel zenginliği ile ön plana çıkan Eskimalatya’da hayata geçireceği 45 milyon lirayı bulan ‘Meydan Projesi’nin startı verildi.

Jandarma’dan FETÖ’ye Operasyon

Toplam 18524 haber.