MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Şengönül, Bir Yanımız Söğüt İse Öteki Yanımız’da Ahlat’tır

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanı Turgay Şengönül; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım ile birlikte Ahlat’a düzenlenen ziyarete ilişkin açıklamalarda bulundu.

Malatya Protokolü Veda Yemeğinde Bir Araya Geldi

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle başka görevlere atanan 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Malatya Garnizon Komutanı Tümgeneral Selami Arslan ile 2.Ordu Harekat Kurmay Yarbaşkanı Tuğgeneral Zafer Uğur için Nikah Sarayında veda yemeği düzenlendi.  

Fendoğlu, Malatya’daki Sorunların Çözümü İçin Girişimlerde Bulunuyoruz

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi İlçe Köy ziyaretleri kapsamında 3. günün de 8 köye  daha giderek burada vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelerek 3 günde 22 köyü ziyaret etti.

Doğanşehir Belediyesi Hizmetlerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Doğanşehir’de Asfalt Ve Kilitli Parke Taşı Çalışmaları Devam Ediyor

Bostanbaşı’nın Sokaklarını Güzel Ve Nitelikli Hale Getiriyoruz

Başkan Çınar, Bostanbaşı Mahallesi Mendollar Sokaktaki Kaldırım Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Tüfenkci, Gençlerle Bir Araya Geldi

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Üniversiteli Malatya'lılar Platformu (ÜNİMAP) üyeleri ile bir araya geldi.

Başkan Sadıkoğlu, Talep Etti, Cezalar Silindi

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun zirai ilaç satışı yapan firmalara kesilen cezaların iptali için yaptığı girişim sonuç verdi. Tarım ve Orman Bakanlığı cezaları iptal etti.

Fendoğlu, 2023 Yılı Tarihi Bir Eşik Olacaktır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi ilçesinin Eskimalatya bölgesindeki köyleri ziyaret ederek, 7 köyün vatandaş ve muhtarları ile bir araya geldi.

Keskin, Marketler ve Özel Okullar Kırtasiyecilik Yapmamalı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, marketlerin kırtasiye satışı yapmasının yasaklanmasını istediklerini belirterek, vatandaşları kırtasiye ürünleri sektörünün temsilcisi olan esnaflardan yapma çağrısında bulundu.

Berfin Aslan Milli Takıma Davet Edildi

Özel Çamlıca Koleji Spor Kulübü sporcularından Berfin Aslan, Türkiye Voleybol Milli Takım Gelişim Kampına davet edildi.

Akçadağ Spor Kulübü Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Spor Kulübü Başkanı İbrahim Coşkun ve Akçadağ Dayanışma Dernek Başkanı Murat Maskar ile beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Toplam 18524 haber.