Akçadağ Spor Kulübü Başkan Gürkan'ı Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ Spor Kulübü Başkanı İbrahim Coşkun ve Akçadağ Dayanışma Dernek Başkanı Murat Maskar ile beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Ziyaret sırasında konuşan Akçadağ Dayanışma Derneği Başkanı Murat Maskar Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Akçadağspor 32 takım arasından birinci oldu. Bu durum bizleri gururlandırdı. Akçadağspor sadece Akçadağ’ın değil, Malatya’daki tüm Akçadağlıların ve Malatyalıların bundan sonraki süreçte verecekleri destekle ayakta duracaktır. Bu anlamda her daim yanımızda olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan’a teşekkürlerimizi arz ediyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, Akçadağspor’a başarılar dileyerek, “Akçadağspor’umuz son süreçte namağlup olarak 32 takım içerisinde en üst performansı yakalayan bir takımımız. Ben bu takımımızın başarısını tebrik ediyor, aynı zamanda başarılarının devamını da temenni ediyorum. Biz de Büyükşehir Belediyesi olarak spor kulüplerimize elimizden geldiği ölçüde destek vermeye gayret ediyoruz. Ben tekrardan başarılarının devamını diliyor tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.  

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN