MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fendoğlu, Köylerdeki Tarımsal Enerji Giderini Düşürmek İçin Ges’ler Kurulmalı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, özellikle kırsal alanda vatandaşların tarımsal üretiminin sürdürülebilir olması için önemli olan sulama suyunun enerji giderlerini en aza indirilmesi için köylere hibe destekleriyle güneş enerjisi sisteminin (GES) kurulması konusunun takipçisi olacağını bildirdi.

Narkotik Ekipleri Suçlulara Göz Açtırmıyor

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda 24 şahıs tutuklandı, 3 şahıs ise adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

İstanbul Valisi’ne Ziyaret

MASTERCHEF Türkiye Yarışmasının Çekimleri Tarihi Yeşilyurt Konaklarında Yapıldı

“Masterchef Türkiye Yarışmasıyla Yeşilyurt’un Tanıtımına Güçlü Bir Katkı Sunduk”

Milletvekili Fendoğlu, Aynı Gün 7 Köyü Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Battalgazi ilçesinde 5. Köy ziyaret programını gerçekleştirerek, 7 köyü daha ziyaret ederek muhtar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Fendoğlu, 5. programı sonucunda Battalgazi’de 36 köyü ziyaret etti.

Başkan Güder’den Uyum Eğitimi Alan Minik Öğrencilere Kırtasiye Sürprizi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ilçe genelinde eğitime başlayan 1. sınıf öğrencilerin tümüne kırtasiye desteği verdi.

Ağbaba; TMO Taban Fiyat İçin Kayısı Satışının Bitmesinimi Bekliyor

Kayısı Piyasası Çöküyor, Fiyat Düşüyor, Üretici Ne Yapacağını Bilemiyor.

İnönü Mahallesinde Düzenlenen ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ Büyük İlgi Gördü

İnönü mahallesindeki çocukların büyük ilgi gösterdikleri ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ etkinliğinde mahalle sakinleri ve çocuklarla bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Etkinliklerimizin büyük bir coşku ve katılım altında yapılması bizleri mutlu ediyor.

Vali Hulusi Şahin, Milli Sporcu Hatice Akbaş'ı Kabul Etti

Vali Hulusi Şahin Milli Sporcu Hatice Akbaş’ı Kabul Etti Vali Şahin, Uluslararası Boks Birliği (IBA) tarafından Türkiye'nin ev sahipliğinde İstanbul’da düzenlenen Dünya Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan milli sporcu Hatice Akbaş’ı Valilik Makamında kabul etti.

Sadıkoğlu’nun Seçim Ofisi Binlerce Kişinin Katılımıyla Açıldı

 “Bir Kesimin Değil, Her Kesimin Temsilcisi Olmaya Devam Edeceğiz”

Yeşilyurt Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantılarına Başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Başkanlığında Eylül Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karar bağladı.

Battalgazi Belediyesi’nin KPSS Tekrar Dersleri 10 Eylül’de Başlıyor

Battalgazi Belediyesi, 18 Eylül’de düzenlenecek olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) katılacak olan öğrencilere destek olmak amacıyla KPSS Genel Kültür, Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri tekrar dersleri düzenlenecek.

Toplam 18524 haber.