İnönü Mahallesinde Düzenlenen 'Yeşilyurt Çocuk Şenliği' Büyük İlgi Gördü

İnönü mahallesindeki çocukların büyük ilgi gösterdikleri 'Yeşilyurt Çocuk Şenliği' etkinliğinde mahalle sakinleri ve çocuklarla bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 'Etkinliklerimizin büyük bir coşku ve katılım altında yapılması bizleri mutlu ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

“Çocuklarımızın Mutluluğu Bize Huzur Veriyor”

İnönü mahallesindeki çocukların büyük ilgi gösterdikleri ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ etkinliğinde mahalle sakinleri ve çocuklarla bir araya gelen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Etkinliklerimizin büyük bir coşku ve katılım altında yapılması bizleri mutlu ediyor. İnönü mahallemizdeki bu güzel birliktelik, Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’a huzur ve mutluluk katmıştır.” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İnönü mahallesi Kadife sokakta bulunan Şehit Jandarma Komando Selahattin Şener Parkının yan tarafındaki alanda düzenlenen ‘Yeşilyurt Çocuk Şenliği’ renkli ve coşku dolu anlara sahne oldu.

Müzik dinletileri, Hacivat-Karagöz gösterileri, animasyon ve sihirbazlık gösterilerinin yer aldığı etkinliklere mahalle sakinleri ve çocuklar yoğun ilgi gösterdi. Sanatçı Nurcan Selçuk İşim tarafından seslendirilen hareketli şarkılara eşlik edip gönüllerince eğlenen çocuklar, orta oyunlar ve animasyon gösterilerini ilgiyle takip keyifli anlar yaşadılar.

Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine destek verecek etkinliklere büyük önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’da, hareketli anların yaşandığı etkinlikleri takip ederek çocukların heyecanına ortak oldu.

Yeşilyurt Çocuk Şenliğine gösterilen ilgiden dolayı İnönü mahalle sakinlerine ve çocuklara teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, alanda bulunanlara hitaben yaptığı konuşmada; “ Yeşilyurt’un hızla gelişen ve güzelleşen mahallerinden İnönü Mahallemizdeki bu coşku ve mutluluk, Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’un birlik ve beraberliğinin ne kadar güçlü olduğunu kanıtlamaktadır. Yeşilyurt Belediyesi bir yandan fiziksel belediyecilik hizmetlerimizle mahallelerimizin yaşam kalitesini yükseltirken diğer taraftan sosyal ve kültürel projelerimizle 7’den 70’e tüm hemşehrilerimizi bir araya getirerek, güzel ve keyifli anlar yaşamalarını sağlıyoruz. Çocuk şenliklerimiz, sokak konserlerimiz ve sinema gösterilerimizin yanı sıra her yaştan vatandaşımıza yönelik açtığımız sosyal ve sportif kurslarımızla toplumsal hayatımızın daha kaliteli, daha nitelikli ve daha renkli olmasına imkân tanıyoruz. Özellikle çocuklarımız ve gençlerimizin sağlıklı ve dinamik olmaları, mutlu ve huzurlu bir hayat yaşaması öncelikli hedeflerimiz arasındadır. Yeni spor tesisleri ve parklarla yaşam kalitesi yükselen, kentimizin en modern yerleşim yerlerinden olan İnönü mahallemizde düzenlediğimiz çocuk şenliğimizde ortaya çıkan bu muhteşem birliktelik bizleri heyecanlandırmış ve mutlu etmiştir. Müzik dinletileri, Hacivat-Karagöz gösterisi ve diğer etkinliklerimize büyük ilgi gösterip, keyifli anlar yaşayan çocuklarımızın mutluluğu bize huzur veriyor. Çocuklarımız mutluysa biz de mutluyuz. Okullarımızda uyum süreci başladı, 12 Eylül’de ilk ders zili çalacak, bizlerde bu dönemde çocuklarımızla bir araya gelelim, onlara moral verelim istedik. Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt sloganımızın ön plana çıktığı, büyüklerimizin, gençlerimizin ve çocuklarımızın bir araya geldiği coşku dolu anlara hep birlikte şahitlik ediyoruz. İşte bizim hedeflediğimiz tablo budur, İnönü mahallemizde birlik var, beraberlik var, heyecan var, çocuklarımız ve gençlerimiz heyecanlı, hepimiz bu tabloyu görünce çok mutlu olduk. Gözlerindeki parıltıyla ortamı neşelendiren çocuklarımızın bu heyecanını anlatmaya kelimeler yetmez, sizler bizim gözbebeğimiz, geleceğimizsiniz.Güzel ve mutlu bir hayat yaşamanız içinde ne gerekiyorsa yapıyoruz, yapmayada devam edeceğiz. Bizler hep birlikte Yeşilyurt’uz, hep birlikte daha güzel projelerde bir arada olacağız. Bu etkinliklerin sizlere ulaşmasında emek ve gayret sarf eden herkese çok teşekkür ediyorum. Tüm çocuklarımıza iyi eğlenceler diliyorum.” diye konuştu.

İnönü Mahalle Muhtarı Gazi Atabey’de, mahallede hizmete sunulan yeni spor sahaları, alt ve üst yapı yatırımları, ulaşım ağının yenilenmesi, yenilenen parklar ve düzenlenen çocuk şenliğinden dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sundu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN