MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sadıkoğlu, Haciz Kararları Çaresiz Bırakıyor

Vergi borçları nedeniyle çıkarılan haciz kararlarının büyük mağduriyetler yaşattığını dile getiren Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu “Haciz kararları esnafı, tüccarı çaresiz bırakıyor.

Keskin, Milli Ve Yerli Üretimin Sistemi Ahiliktir

 Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Türkiye’nin sorunlarına çözüm anahtarı kendi medeniyetindedir. Çare kendi medeniyetimize sahip çıkmak ve yaşatmaktır.

Merhum Muharrem Ayten 1. Ölüm Yıldönümünde Mevlit-i Şerif Okutuldu

Malatya'nın yetiştirdiği önemli eğitimcilerinden, Sayısız öğrenci yetiştirerek üst kademelerde görev almasına vesile olan Malatya'nın kanaat önderlerinden Pütürge'li Merhum Muharrem Ayten için Ailesi tarafından Mevlit-i Şerif okutuldu.

Turgut Özal Mahallesi Kentsel Dönüşüm Binaları Hızla Yükseliyor

“Turgut Özal Mahallemize Modern Bir Yaşam Alanı İnşa Ediyoruz”

Malatya'da Kayısı Depolama Fabrikası Alev Alev Yandı

Malatya 2. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan kayısı depolama fabrikasında yangın çıktı. 

Vali Şahin, Garnizon Komutanlığına İade-i Ziyarette Bulundu.

2. Ordu Kurmay Başkanlığı ve Garnizon Komutanlığını ziyaret eden Vali Şahin Komutanlık girişinde 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümg. Tuncay Altuğ tarafından karşılandı.

Vali Şahin, 25. Arapgir Bağbozumu ve 1. Mor Reyhan Hasat Şenliklerine Katıldı

Arapgir Kaymakamlığı ve Arapgir Belediye Başkanlığı organizesinde “25. Arapgir Bağbozumu ve Mor Reyhan Hasat Şenlikleri” açılış programı ile “Aşık Beyazı ve Köhnü Üzümü Teşvik Yarışması” programı düzenlendi.

Malatya Bir İnşaatta Vinç Devrildi: 3 Ölü, 2 Ağır Yaralı

Malatya'da bir inşaat sahasında vinç işçilerin üzerine devrildi. Olayda 3 işçi hayatını kaybederken, 2 işçi de ağır yaralandı.

10 Eylül Dünya İlk Yardım Günü

10 Eylül Dünya İlk Yardım Günü Kapsamında Kızılay Malatya İl Şube Başkanlığı tarafından Çınar Park meydanında ev hanımlarına yönelik İlk Yardım Semineri düzenlendi.

Büyük Birlik Partisi  Kadın Kollarından Ziraat Mühendisleri Odasına Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Ziraat Mühendisleri odasını ziyaret etti.

Başkan Güder’in Girişimleriyle Battalgazi’ye Kazandırılan Caminin Açılışı Yapıldı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in girişimleriyle hayırsever iş adamı Ramazan Kızılkaya tarafından Yeşilçam Caddesi’nde inşa edilen Yıldıztepe Hidayet Kızılkaya caminin açılışı yapıldı.

Yeşilyurt Belediyemiz, Tarımsal Hizmetlerde Örnek Projeler Uyguluyor

Yeşilyurt Belediyesi ‘Fideler Bizden, Hasat Sizden’ Projesiyle Tarım Arazilerini Hareketlendirdi.

Vali Şahin Yazıhan İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin ilçede yapımı devam eden yatırımları incelemek amacıyla Yazıhan İlçesini ziyaret etti.

Vali Şahin, TEKNOFEST’te Dereceye Giren Öğrencileri Kabul Etti

Vali Şahin, 30 Ağustos - 4 Eylül 2022 tarihleri arasında Samsun’da düzenlenen TEKNOFEST KARADENİZ 2022’de Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan dereceye giren öğrencileri Valilik Makamında kabul etti.

Tüfenkci, İl Milli Eğitim Müdürü Özdemir'i Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, 12 Eylül Pazartesi günü başlayacak yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Malatya Milli Eğitim Müdürü Hatice Özdemir'i ziyaret ederek, öğrencilere, öğretmen ve velilere başarı diledi.

Toplam 18524 haber.