MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Yeşilyurt Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantılarına Başladı

Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştiren Yeşilyurt Belediye Meclisi, gündemde ki komisyon raporlarını ve teklifleri karara bağladı.

Yazar Saliha Erdim Aile İçi İletişimin Şifrelerini Battalgazililerle Paylaştı

Battalgazi Belediyesi’nin Düzenlediği Saliha Erdim Konferansı Yoğun İlgi Gördü.

Malatya İli İklim Değişikliği Eylem Planı 1. Paydaş Çalıştayı Düzenlendi

Tüm dünyayı etkileyen iklim değişikliği sorununa karşı çözüm önerileri ortaya koymak ve bu çözüm önerilerine uygun eylem planı oluşturmak amacıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ‘Malatya İklim Değişikliği Eylem Planı 1. Paydaş Çalıştayı’ düzenlendi.

Başkan Akın, Çoban Kurslarımız Devam Ediyor

10. Sürü yönetimi elemanı (çobanlık )  kursu açılışı için birlik binasında eğitim programı düzenlendi. Eğitimde ev sahipliği yapan Tarım platformu ve birlik başkanı İhsan Akın, Ziraat Mühendisi (zootekni) Eğitmen Hoca Hasan Hikmet Topçu, proje teknik elemanları, kursiyerler ve yetiştiriciler katıldı.

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği Üyelerinden İlimize Ziyaret

Türkiye'nin birçok ilini gezerek yerel ve ulusal gazetecilerin temsilcileri ile yaptığı kültür haberleriyle illerin tanıtımına büyük katkılar sunan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Derneği üyeleri ilimizi ziyaret etti.

Dezenformasyonla Mücadele Yasası Ne Getiriyor?

TBMM, kamuoyunda 'dezenformasyonla mücadele yasa teklifi' olarak bilinen kanun değişikliği düzenlemesiyle bugün kapılarını açıyor. İşte yasanın içeriğiyle ilgili tüm detaylar...

Başkan Gürkan, Ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Elinden Aldı

Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarla Türkiye’de örnek gösterilen Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmetlerinin karşılığını ödül olarak almaya devam ediyor.

2022 Yılı 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı

2022 Yılı 4. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında Düzenlendi.

Büyük Birlik Partisinden Başkan Çınar’a Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı Makamında Ziyaret Etti.

Çocuklarımızı Hayvan Sevgisiyle Büyütelim’ki O Sevgi Tüm Dünyayı Güzelleştirsin

Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünde ‘4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’ Özel Programı Düzenlendi.

Usta Şagirt Kümbeti Restorasyon Projesine Ödül

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kentler Birliğinin 21’incisini düzenlediği Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında ödüle layık görüldü.

Başkan Samanlı’nın Anlamlı Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları’ndan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Selma Çiçek Yaşlılar Günü sebebiyle oldukça anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu özel günde Malatya Huzurevi’ne ziyarette bulunan Başkan Mesut Samanlı’yı huzurevi sakinleri bağrına bastı.

Toplam 18524 haber.