Büyük Birlik Partisinden Başkan Çınar'a Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ı Makamında Ziyaret Etti.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, İl Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ı Makamında Ziyaret Etti. Başkan Abdulvahap Karaman, Başkan Sayın Mehmet Çınar’ın Yeşilyurt İlçesine Yaptıkları Çalışmalarını ve Hizmetlerini Destekliyoruz Dedi. Başkan Sayın Çınar Göreve Geldiğin Günden Bugüne Kadar Çok Önemli Hizmetler Yapmıştır.

Başkan Abdulvahap Karaman, Yerel yönetimlerin yaptıkları hizmetler çok önemlidir. Başkan Karaman, Sayın Başkan Mehmet Çınar Başkanımızın çalışmalarını Büyük Birlik Partisi olarak destekliyoruz. Malatya Yeşilyurt İlçemizin gelişmesinde büyük katkıları olmuştur. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Bizleri misafir eden Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkanı Sayın Mehmet Çınar’ın misafirperverliğinden dolayı şahsım ve partim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Bu Anlamlı Ziyaretlerinden Dolayı Kendilerine Teşekkür Ediyorum Dedi.

Başkan Mehmet Çınar, Bizler göreve geldiğimiz günden bugüne kadar, Yeşilyurt İlçemize çok önemli projeler kazandırdık ve önemli hizmetler yaptık, yapmaya devam ediyoruz. Başkan Çınar, Yeşilyurt İlçemiz gün geçtikçe yaptığımız hizmetlerle birlikte daha da büyümeye devam ediyor. Çınar, Bizler göreve geldiğimizde Yeşilyurt ilçemize önemli hizmetler ve yine önemli projeleri kazandırdık ve gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz dedi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, bugün bizleri ziyarete gelen Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN