MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Hizmet Ve Yatırımlarımız Devam Edecek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Akçadağ ilçesini ziyaretinde mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Battalgazi’de Coşkulu Yerli Malı Haftası Kutlaması

Orduzu Nadire Dernek İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri ve velilerinin el ele vererek hazırladığı Yerli Malı Haftası kutlamalarına katılan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Her ne olursa olsun önceliğimiz yerli ve milli olmalıdır.

Başkan Sadıkoğlu: Malatya’nın Yükünü Taşıyorlar

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Malatya Nakliyeciler Sitesi'ni ziyaret ederek site esnafıyla bir araya geldi, sorun ve talepleri dinledi.

Ağbaba, Bütçe Korsan Bir Önergeyle Çöp Olmuş Durumda!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Sanayi ve Ticaret Komisyonunda AKP’li milletvekilleri tarafından Hazine’ye 200 milyar TL ek borçlanma yetkisi veren önergeye çok sert tepki gösterdi.

Soğuk Kış Gecelerini Türkülerle Isıtıyoruz

 “Soğuk Kış Gecelerini Türkülerle Isıtıyoruz” İsimli Müzik Programı Düzenlendi .

Büyük Bir Organizasyona Ev Sahipliği Yapıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Başladı.

Vali Hulusi Şahinden Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

Vali Şahin ilimizde faaliyet gösteren şehit ve gazi derneklerini ziyaret ederek dernek başkan ve üyeleri ile bir araya geldi.

İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Yapıldı

Malatya’nın ulusal ve uluslararası alanda daha etkin tanıtımını sağlamak, tanıtıma yönelik sürdürülen iletişim süreçlerini güçlendirmek ve yürütülen faaliyetlerde koordinasyon sağlamak amacıyla “İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu” toplantısı düzenlendi.

Başkan Gürkan ve Vali Şahin Güney Kuşak Yolunda İncelemede Bulundular

Yolumuz Görsel Zenginlik Ve Güvenli Ulaşıma Katkı Sağlayacaktır Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve Malatya Valisi Hulusi Şahin, çalışmaların devam ettiği Güney Kuşak Yolu’nda inceleme gezisinde bulundular.

Başkan Güder, Üniversite Öğrencileriyle “Buğday Tanesi” Filmini İzledi

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, KYK Yurtlarında kalan üniversite öğrencileriyle birlikte engelli bir birey olan AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram'ın hayat hikayesini konu alarak beyaz perdeye aktarılan ve gişe rekorları kıran "Buğday Tanesi" sinema filmini izledi.

Bakan, Ağbaba’nın Maliyet Sorusuna Cevap Veremedi

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın Yeni Cami onarım ve restorasyon işi ile ilgili Kültür ve Turizm Bakanına sorduğu sorulara eksik cevap verildi.  Ağbaba’nın “Yapılan proje değişikliğinin yarattığı artı maliyet ne kadardır?” sorusuna Bakan Ersoy cevap veremedi.

Başkan Çınar, Kernek Anadolu Lisesi’nde Düzenlenen Söz Sizde

Başkan Çınar, Kernek Anadolu Lisesi’nde Düzenlenen ‘Söz Sizde’ Etkinliğinde Öğrencilerle Buluştu.

Gürkan, Vatandaşlarımızın Huzurlu Bir Yaşam Sürmesi Bizim Temel Görevimizdir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Topsöğüt Mahallesi’nde yapılan alt ve üst yapı çalışmalarını yerinde inceleyerek, Topsöğüt Mahalle Muhtarı Mehmet Emin İçli ve mahallelilerle bir araya geldi.

Toplam 18524 haber.