Yeni Bir Kitaplık Daha Kazandırıldı...

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

1994 yılından 2015 yılına kadar TSD Malatya Şubesi çatısı altında engelsiz bir Malatya yaratılması amacıyla örgütlü mücadele ederek geçiren ve birçok engelli ile engelsiz insanın hayatına, hayatın tüm zorluklarına rağmen her zaman gülümseyen gözleriyle bakan, hiçbir canlıyı incitmeyen tatlı sözleriyle ve nazik elleriyle dokunarak iz bırakan ve geçtiğimiz yıl 3 Mayıs 2021 tarihinde vefat ederek aramızdan ayrılan Yücel Doğanşahin'in anısını bir nebze de olsa yaşatabilmek amacıyla kaleme almış olduğum "Can'ım Tenimden Ayrıldı" adlı kitaptan elde edilecek gelirle yine onun anısını yaşatabilmek amacıyla ihtiyaç sahibi okullara kitaplık yaptıracağımı açıklamıştım.

Nihayet bu amacımın birincisini 14 Kasım 2022 tarihinde Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu'nda, ikincisini ise 15 Aralık 2022 tarihinde Melekbaba İlkokulu ve Ortaokulu'nda gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu ve gururunu yaşıyorum.

Bir eğitim sevdalısı olan can dostum Yücel Doğanşahin'in anısını bir nebze de olsa yaşatabilirsem dünyanın en mutlu insanı ben olacağım.

Bu amacımı gerçekleştirmede "Can'ım Tenimden Ayrıldı" adlı kitabımdan alan tüm kitapsever dostlarımın büyük katkıları olmuştur. Özellikle Malatya Büyükşehir Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan'a, Malatya Valimiz Hulusi Şahin'e, AK Parti Milletvekili Öznur Çalık'a, Milli Eğitim Müdürümüz Hatice Özdemir'e ve tüm duyarlı kitapsever dostlarımın hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor, sevgiyle ve dostça selamlıyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN