MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Büyük Birlik Partisinden Şeker Fabrikasına Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından ve İl Teşkilatı Olarak Teşkilat Başkanı Yüksel Duman, İl Sekreteri Ahmet Tokay, Sosyal Politikalar Başkanı Ahmet Sürücü, Seçim İşleri Başkanı Beyzanur Güner, Akçadağ İlçe Başkanı Arif Koyun İle Birlikte İlimiz Şeker Fabrikası Müdürü Suat Altun’u Makamında Ziyaret Etiler.

Yaka Mahallesi Sakinleri; Başkanımız Ve Ekiplerine Teşekkürler

Yeşilyurt Belediyesi Yaka Mahallesinin Yollarını Yeni Yatırımlarla Nitelikli Hale Getiriyor.

Vali Hulusi Şahin 2. Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti

2. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Vali Şahin, 2. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Battalgazi’de 2022 Yılında 1212 Çift Mutluluğa “Evet” Dedi

Battalgazi Belediyesi Nikâh Memurluğu tarafından geride bırakmaya hazırlandığımız 2022 yılı içerisinde toplam bin 212 çiftin nikâh işlemi gerçekleştirildi.

Milletvekili Fendoğlu ve MHP İl Yönetimi Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, MHP İl Başkanı Gökhan Gök ve il yönetimi ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Karla Mücadele Çalışmaları

Büyükşehir Belediyesi, özellikle yağışların yoğun olarak görüldüğü kırsal mahalleler ile rakımı yüksek olan ilçelerde karla mücadele çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Görev Değişimi

Tıp, Sanat Tasarım ve Mimarlık ile Sosyal ve Beşerî Bilimler Fakültelerinde Dekan Atamaları.

Başkan Güder, Göztepe Mahalle Sakinleriyle Buluştu

Göreve geldiği ilk günden itibaren insan odaklı sosyal belediyecilik çalışmalarına öncelik tanıyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe mahallesindeki vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve talepleri yerinde dinledi.

3.Unutulmayan Şarkılar ve Türküler Konserine Sanatseverler Büyük İlgi Gösterdi

Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilyurt Kent Konseyi ve Yeşilyurt Kültür, Sanat ve Musiki Derneği tarafından düzenlenen ‘Unutulmayan Şarkılar ve Türküler’ konserine sanatseverler büyük ilgi gösterdi.

Vali Şahin, Özel Harekat Bölge Müdürlüğü İnşaat Alanında İncelemeler

Vali Şahin, Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ihale edilen ve TOKİ tarafından yapılan, Bulgurlu Mahallesindeki Özel Harekat Bölge Müdürlüğü inşaatında incelemelerde bulunarak, İnşaat Proje Müdürü Temel Özyazıcı’dan inşaat çalışmalarında gelinen son durum ve proje hakkında genel bilgiler aldı.

Battalgazi’de Çarşıbaşı Rekreasyon Projesinin Startı Verildi

Kişi başı düzenlenmiş yeşil alan miktarı ve ayrıcalıklı yaşam alanlarının giderek arttığı Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de dev bir proje daha hayata geçiriliyor. Çevre dostu belediyecilik anlayışını her daim kendine ilke edinen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 160 bin metrekare alanı kapsayan “Çarşıbaşı Rekreasyon Alanı” projesinin startını verdi.

Fendoğlu’ndan MHP İl Başkanı Gök’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök’ü ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Mehmet Çınar Başkanımızın Davetiyle Gençlerimizle Buluşmaktan Memnuniyet Duydum

AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Beylerderesi’nde Ki Doğa Yürüyüşüne Katıldı

Gürkan, Derneğimizin Ve Gençlerimizin Her Zaman Yanında Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Türkiye Beyazay Derneği Malatya Şubesini ziyaret ederek Şube Başkanı, yönetim kurulu ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Toplam 18524 haber.