MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele

Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele 2022 Yılı 4. Dönem İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu Toplantısı Gerçekleştirildi

Başkan Onur Güneş Malatya İçin 2022 Yılını Değerlendirdi

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş 2023 yılına merhaba diyeceğimiz bu son haftada Malatya için 2022 yılını değerlendirdi.

Bütün Hemşehrilerimize Mutlu Ve Huzurlu Bir Yıl Diliyorum

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı.

Battalgazi Belediye Başkanı Güder’den Yeni Yıl Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, yeni yıl nedeniyle yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, 2023 yılının sağlıklı, huzurlu ve barış dolu bir yıl olması dileğinde bulundu.

Başkan Alpaslan’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 2023 yılı Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirsin dedi.

Başkan Gürkan,  Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Yeni Yılın Barışa, Kardeşliğe, Birlik Ve Beraberliğe Vesile Olmasını Diliyorum.

Sarıkamış Şehitleri, Battalgazi’de Oratoryo Gösterisiyle Anıldı

Allahuekber Dağları'nda donarak şehit olan 90 bin asker, tüm Türkiye'de düzenlenen etkinliklerle anılırken, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Vatan İçin Cennete Yürüyenler” isimli Oratoryo gösterisi de büyük beğeni topladı.

Vali Hulusi Şahin Nemrut Dağı Milli Parkında

Vali Şahin, Adıyaman Kâhta ilçesi sınırları içerisinde kalan ve Pütürge İlçemizden de kolaylıkla ulaşılabilen, Kommagene Kralı I. Antiochos’un tanrılara ve atalarına minnettarlığını göstermek için, Nemrut Dağı’nın yamaçlarına yaptırdığı mezar ve anıtsal heykellerin bulunduğu Nemrut Dağı Milli Parkını ziyaret etti.

Gürkan, 2023 Yılında Yapılacak Yatırımlarımızın Finansmanları Hazır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Hekimhan İlçesi mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Sarıkamış Destanının 108. Yıl Dönümü Münasebetiyle Anma Programı Düzenlendi

Sarıkamış Harekâtının 108. yıl dönümünde, Şehit olan Mehmetçiklerimiz, Battalgazi Belediyesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenen programla anıldı.

Malatya TSO’dan Öğrencilere Bot ve Mont Yardımı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası, sosyal sorumluluk projesi kapsamında alınan bot ve montları ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılması için Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim etti.

Gürkan: Milli Şairimizi Çok İyi Öğrenmemiz Ve Öğretmemiz Lazım

İstiklal Marşımızın yazarı, İstiklal Şairimiz Mehmet Akif Ersoy ölümünün 86’ıncı yıl dönümünde Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen programla anıldı.

Ağbaba, ’İşçiler Aç Kaldı, İşten Atıldı Üstüne Katledildiler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba 6 Başlıkta 2022 Yılının Emek Ve Çalışma Yaşamını Değerlendirdi.

Toplam 18524 haber.