Başkan Alpaslan'dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 2023 yılı Ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirsin dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Yeni yıl dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınlayan Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yeni bir yıl; yeni bir başlangıç, yeni umutlar demektir. Milletçe, üzüntü ve sevinçlerle dolu bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yeni yılda, huzura ve mutluluğa olan umudumuzu tazeleyerek, beklentilerimize ulaşmak için Ülke olarak hep birlikte çalışmalıyız. Bu güzel Ülke hepimizindir. Bu güzel Ülkemize hep birlikte sahip çıkmalıyız. Ülkemizin ve yine Malatya’mızın daha güçlü olması için birlik içinde çalışmalıyız.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 2023 yılının; Ülkemiz ve Malatya’mıza ve yine tüm İslam alemine, tüm dünya için en başta sağlık olmak üzere barışın ve hoşgörünün, milli birlik ve beraberliğin yaşandığı, huzurun, adaletin ve mutluluğun egemen olduğu bir yıl olmasını Cenab-ı Haktan niyaz ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN