MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Alpaslan, Anadolu Basın Birliği Derneğinin Çalışmalarını Takdir Ediyoruz

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Etti. Başkan Ayşe Alpaslan, 10 Ocak Gazeteciler Gününüzü Gönülden Destekliyoruz ve Bu Anlamlı Gününüzü Kutluyorum ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum dedi.

Tarımsal Eğitim ve Öğretiminin 177. Yılı Kutlandı

Ülkemizde, 10 Ocak 1846'da ilk Ziraat Mektebinin açılmasıyla başlayan Tarımsal Eğitim ve Öğretimin 177. yıl dönümü münasebetiyle, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Ziraat Mühendisleri Odası Malatya Şubesi tarafından, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Battalgazi Yerleşkesi Konferans Salonunda Kutlama programı düzenlendi.

İnönü Üniversitesi Akademik Ödül Töreni Gerçekleştirildi

İnönü Üniversitesi bünyesinde görev yapan başarılı akademik personele ödülleri Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezinde düzenlenen törenle verildi.

Başkan Zelyurt'a Sürgü Mahallesi Sakinlerinden “Hizmet” Teşekkürü

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt'u Sürgü Mahallesi sakinleri mahallelerine yapmış oldukları hizmetler için teşekkür ziyaretinde bulundular.

CHP Malatya İl Başkanlığı'na Barış Yıldız Atandı

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı'na partinin eğitimden sorumlu il başkan yardımcısı Barış Yıldız atandı.

Battalgazi’deki Heyecan Ve Rekabet Dolu E-Spor Turnuvası Sona Erdi

Battalgazi Belediyesi tarafından ilçede ilk kez online olarak düzenlenen “Liseler Arası Online E-spor Turnuvası” sona ererken, tüm dünyayı kasıp kavuran ve kısa sürede ülke genelinde en popüler oyunlarından olan Valorant ve League of Legends oyunlarının yer aldığı turnuvada şampiyon olan Fearless Malatya Lisesi ve Çilekler Malatya Lisesi takımları, 100.000 VP ve 100.000 RP ödülün sahibi oldu.

Başkan Aysun Avcu, Bizler Her Zaman Basınımızın Yanındayız

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Etti. Başkan Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak her zaman basınımızın yanındayız.

Çalık, AK Parti Milletin Partisidir

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti, her şeyden ve hepimizden önce milletimizin partisidir. AK Parti'nin hikâyesi, bir milletin aşk hikâyesidir.” dedi.

Sarıkamış Şehitleri’ Yeşilyurt’ta Özel Bir Programla Yâd Edildi

Yeşilyurt Belediyesi ile Yeşilyurt Kent Konseyi, 90 bin kahraman vatan evladının şehit düştüğü, şanlı Türk tarihinde ‘Beyaz Hüzün’ olarak bilinen Sarıkamış Harekâtının 108’nci yıldönümü nedeniyle Yeşilyurt’un yüksek kesimlerinden Bürücek Yaylasında özel bir anma programı düzenledi.

Kiraz, Her Zaman En Büyük Desteği Bize Verdiniz

CHP Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz, Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesi İl Başkanlığımız Döneminde Her Zaman Bizlerin Yanında Oldu, Desteklerini Her Zaman Bizden Esirgemediler.

Vali Şahin’den  “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü” Kutlama Masajı

10 Ocak 1961’de kabul edilen ve basın çalışanlarına önemli haklar ve yasal güvence sağlayan, “212 Sayılı Kanunda” yapılan düzenlemenin Resmi gazetede yayınlanışı dolayısıyla 10 Ocak, Çalışan Gazeteciler Günü olarak kutlanmaya başlanmıştır.

Başkan Böke, Muhasebe ve Mali Müşavirlik Ücretleri Eridi

2023 Yılına ilişkin Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Asgari Ücret Tarifesinde yer alan ücretlerin yüksek enflasyon nedeniyle yetersiz kalması, muhasebe bürolarının sürdürülebilirliğini ve hizmet sunmasını olanaksız boyuta getirdi.

Toplam 18511 haber.