Başkan Aysun Avcu, Bizler Her Zaman Basınımızın Yanındayız

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Etti. Başkan Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak her zaman basınımızın yanındayız.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Aysun Avcu,  10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle arkadaşlarımızla birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettik. Avcu, Anadolu Basın Birliği Derneğinin Malatya’da ve Malatya dışında yaptıkları çalışmalarını beğeniyoruz ve destekliyoruz. Dernek Başkanı Sayın Zeki Dağ, Yine yönetim kurulu arkadaşlarının çalışmalarını yakinen takip ediyoruz ve gerçekten çok önemli çalışmalarının olduğunu görüyoruz. Bugün 10 Ocak çalışan gazeteciler günü olması bizleri de sevindirmiştir. Gazeteci kardeşlerimizin gecesi gündüzü olmayan ve zor şartlarda görev yaptıklarını biliyoruz.

Gazetecilerimiz, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesini sağlamak, toplumsal konularla ilgili kamuoyu oluşturmak ve gerçekleri araştırmak gibi çok önemli görevleri yerine getirmektedir. Ülkemizde ve dünyada yaşanan gelişmeler konusundaki bilgilere zor şartlar altında dahi olsa bizlere ulaştıran ve görevlerini büyük bir emek ve hassasiyetle yerine getiren basın mensuplarımızın çalışmaları takdire değerdir. Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin ’Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak, Anadolu Basın Birliğine ziyarette bulunduk. Bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Sayın Zeki Dağ ve yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle derneğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyor parti çalışmalarında başarılar diliyorum.  Başkan Dağ, Derneğimizi ziyaretlerinden dolayı Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN