MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

SMA Hastası Safa Pektaş, Yardımlarınızı Bekliyor

SMA hastası Safa bebeğin annesi Pektaş, Kendi evladına hiçbir şekilde müdahale edememek gerçekten çok zor olduğunu ve Safa’nın sağlığına kavuşması için hayırseverlerin desteğini bekliyoruz dedi. Safa Pektaş’, sende bir güneş ol, Valilik izniyle yapılan yardımlar şu anda x e  ulaşmıştır, Allah hepinizden razı olsun, Safa’nın kurtulması için zamanımız çok az kalmıştır ve hayırseverlerin ve yine iş adamlarımız ve siyasilerimizin yardımını bekliyoruz.

İbrahim Gezer'den 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

DEVA Partisi Kurucular Kurulu ve MKYK Üyesi Prof. Dr. İbrahim Gezer 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Başkan Gürkan Mimarlar Odası Malatya Şubesini Ziyaret Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Mimarlar Odası Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

AK Partili Çalık, Türkiye Yüzyılını İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında Türkiye yüzyılını inşa edeceğiz” dedi.

Balon Kort Kaplama Tenis Alanımız Hayırlı Olsun

Yeşilyurt Belediyesi Malatya’da İlk Kez Balon Kort Kaplama Tenis Alanı Kurdu.

Akçadağ Derneğinden MHP'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar ve yönetimi MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök'e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Sarıtaç, Gazeteciliği Hakkıyla Yapanları Kutluyorum

Eğitimci İş Kadını ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Nedeniyle Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

Kiraz, Malatya’nın Sorunlarını Çözecek Bilgi Birikimi Ve Tecrübeye Sahibim

CHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Enver Kiraz, Malatya’nın sorunlarını iyi bildiklerini ve bu sorunları çözüme kavuşturacak bilgi birikimi ve deneyime sahip olduklarını ifade ederek, “Malatya’nın bütün sorunlarını biliyoruz ve bunları mecliste çözmeye talibim” dedi.

Battalgazi’deki Şampiyonlar Ödüllerine Kavuştu

Liseler Arası Online E-Spor Turnuvası’nın Ödül Töreni Düzenlendi.

Gürkan, Sizler Yarının İstikbali Ve Geleceğisiniz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Fuat Sezgin Anadolu Lisesi ‘Kariyer Günleri’ programının konuğu oldu.

Çalık, AK Parti’mizin Oyu Yüzde 42

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Geçen hafta Ar-Ge Başkanımız partimizin oyu ile ilgili bir açıklama yapmıştı.

Gürkan Yazıhan İlçemizde Yoğun Bir Çalışma Sezonu Geçirdik

Büyükşehir Belediyesi İlçe İstişare Toplantıları Devam Ediyor.

Ünlü Bestekar Âmir Ateş, Malatyalıları Mest Etti

Türk müziğinin yaşayan büyük üstatlarından Âmir Ateş, Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen “Amir Ateş Besteleri Konser”inde Malatyalılarla buluştu.

Aralık Ayında Malatya Havalimanı’nda 53.391 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Aralık ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı'ndan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

Amir Ateş Besteleri Konseri Düzenlendi

Battalgazi Belediyesi ve Malatya Musiki Cemiyeti tarafından büyük bestakâr Amir Ateş’in teşrifleri ile, Şef Zeki Giray Yönetiminde “Amir Ateş Besteleri Konseri” düzenlendi.

Toplam 18511 haber.