Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı'ndan Vatanseverler Derneğine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Ettiler. Başkan Abdulvahap Karaman, STK’larımız Bizim İçin Çok Önemlidir. Büyük Birlik Partisi Olarak Bizler Her Zaman STK’larımızın Yanında Olduk Ve Bundan Sonrada Her Zaman Yanlarında Olacağız Dedi.

Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğinin çalışmalarını destekliyoruz. Malatya’mızda bulunan STK’larımız yeter ki güzel işler ve projeler yapsınlar bizlerde Büyük Birlik Partisi olarak yanlarındayız. Ülkemizin ve yine Malatya’mızın gelişmesine katkı bulunmak için hep birlikte çalışmalıyız.

Başkan Karaman, Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak Malatya’mızda bulunan STK’larımızı sırasıyla ziyaret ediyoruz. Bugün bizler yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Vatanseverler derneğini ziyaret ettik. Başkan Abdulvahap Karaman, Parti çalışmalarıyla ilgili bilgiler verirken, Bizler parti olarak mahalle ve esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. 

2023 yılında yapılacak seçimler için parti olarak hazırız ve çalışmalarımıza aralıksız olarak devam ediyoruz dedi. Bizler Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak bugün Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret ettik. Misafirperverliği için dernek genel başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yine yönetim kurulu arkadaşlarına şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Ayşe Alpaslan, Dernek çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Başkan Ayşe Alpaslan, Siyasi partiler demokrasimizin vazgeçilmez temel taşları arasında yer almaktadır. Siyaset kurumu, tüm sorunların çözüm noktası olduğu için siyasi partiler onun için önem arz etmektedir. Başkan Alpaslan, Ziyaretlerinden dolayı Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum ve parti çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN