MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi Belediyesi Hasırcılar Mahallesine 10Km'lik Asfalt Serimi Gerçekleştiriyor

Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışmaları sonrasında yolları bozulan Hasırcılar Mahallesi’nde 10 kilometrelik sathi asfalt çalışması yapılıyor. Mahalle sakinleri Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e yapılan çalışmalar nedeniyle teşekkür etti.

Başkan Sadıkoğlu, üye aidatlarının TOBB tarafından üstlenilmesini talep etti

Depremzede firmaların daha hızlı ayağa kalkabilmesi için her türlü desteğe ihtiyaç olduğunu belirten Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, üyelerin oda aidatlarının Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından üstlenilmesi talebinde bulundu.

Avrupa Birliği (AB) Büyükelçisi, Malatya Ekonomisi Hakkında Bilgiler Aldı

Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer Landrut, heyetiyle birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Battalgazi Belediyesi'nden İpek Yolu Gençlik Merkezi'ne Teknolojik Gezi

Battalgazi Belediyesi ve Milli Türk Talebe Birliği (MTTB) tarafından düzenlenen programla 50 genç Elazığ’da bulunan İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Merkezi’ni gezerek, atölyelerde yapılan çalışmaları inceleyecek.

Fedaş tarafından planlı elektrik kesintisi

Bakım, Arıza ve altyapı yenilemeleri kapsamında FEDAŞ tarafından Malatya'nın 135 mahallesinde elektrikler kesilecek.

Toplam 18511 haber.