MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’ya Atanan Yeni Vali

İçişleri Bakanlığı’nın 21 Haziran 2017 tarihli Resmi Gazete’te yayınlanan Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Mustafa Toprak’ın yerine Zonguldak Valisi Ali Kaban atandı.

Malatya Valisi Değişti

İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi Resmi Gazete’de yayınlandı. Malatya Valisi Mustafa Toprak merkeze alınırken, Malatya Valiliğine Zonguldak Valisi Ali Kaban atandı.

Serlevha Ayet Ve Hadis-İ Şerifler’ Sergisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından “Serlevha Ayet ve Hadis-i Şerifler” Sergisi düzenlenecek.

Seramik İşler Sergisi Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Seramik Atölyesi ilk sergisini açtı. Ücretsiz gezilebilecek “Seramik İşler Sergisi” 1 hafta boyunca açık kalacak.

Babalar Günü Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi tarafından Babalar Günü dolayısıyla ‘Hayatımın Anlamı İki Hece Ba-bam’ adlı etkinlik yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Polat,Tüm Hemşerilerimin Mübarek Kadir Gecesini Tebrik Ediyorum

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Kur’an-ı Kerimde bin aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen ‘Kadir Gecesi’ni idrak etmenin coşku ve heyecanını yaşıyoruz.

Malatya Jandarma Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya İl Jandarma Komutanlığınca icra edilen adli ve önleyici faaliyetler neticesinde...

Çakır, Malatya’ya Hizmet Eden Büyük Bir Kadroyuz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İlçe Belediye Başkanları, Meclis Üyeleri ve belediye yöneticileriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Haziran Ayı Meclis Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi 20 Haziran Salı günü yaptığı 3. Birleşimle Haziran Ayı toplantısını tamamladı.

Başkan Gürkan’ın Kadir Gecesi Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gürkan’ın Dünya Mülteciler Günü Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Dünya Mülteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gürcü Fotoğraf Sanatçıları Fotokamp İçin Malatya’ya Geliyor

Gürcistanlı Fotoğraf Sanatçıları Nino Mghebrishvili ile Akaki Pkhakadze Fotokampa katılmak için 5 Temmuz 2017’de Malatya’ya gelecekler.

Ağbaba, Hayvanları Koruma Yasası Hayvanları Korumuyor

5199 hayvanları koruma yasasının hayvanları koruyamadığını kaydeden Ağbaba, Malatya’da onlarca köpeğin katledilişine yetkililerin sessiz kalınmasını ve bakanlık bütçesinden sokak hayvanlarına ayrılan ödeneği eleştirdi.

Zabıta Ekipleri Bayram Öncesi Denetimlerini Sıklaştırdı

Adıyaman Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi şehir merkezindeki matador ve pastanelerde denetim yaptı.