MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Tüfenkci’den Ramazan Bayramı Mesajı

Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, sabrın, şükrün ve hidayetin mükâfatı olan Ramazan Bayramı’na hep birlikte ulaştık.

Ağbaba “Adalet Olmazsa Hiç Bir Bayramı Ağız Tadıyla Kutlayamayız”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ndan Muhteşem Kapanış

Adıyaman Belediyesi’nin Ramazan ayı boyunca birbirinden önemli isimleri getirdiği ‘Hısn-ı Mansur’da Ramazan Akşamları’ programı muhteşem bir finalle sona erdi.

Yazıhan’da Öğrencilere Eşofman ve Spor Ayakkabı Desteği

Yazıhan Belediyesi sosyal sorumluk projesi kapsamında Kuran Kursunda eğitim alan bin öğrenciye eşofman ve spor ayakkabı hediye etti.

Vali Mustafa Toprak’ın Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Bayramlar, gönüller arasında sarsılmaz köprüler kurulmasına imkân sağlayan, kardeşlik bağlarımızı pekiştiren, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendiren son derece özel ve anlamlı günlerdir.

Adana'da Arapça Tabelalar Kaldırıldı

ADANA Büyükşehir Belediyesi, kentteki Suriyeli sığınmacıların açtığı işyerlerinde kullanılan Arapça tabelaları kaldırdı.

HSK Teftiş Kurulu Başkanı Kolukısa, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Hakimler ve Savcılar Kurulu Teftiş Kurulu Başkanı Yunus Nadi Kolukısa, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Keskin, Oruç Tutarken Gösterilen Sabır, Trafikte Araç Kullanırken de Gösterilmeli

Şevket Keskin, Ramazan Bayramı'nda yola çıkacak sürücülere uyarılarda bulunarak; “Ramazan ayının en önemli özelliklerinden birisi ‘sabır’dır.

Çalık, Valimize Kahramanlığı İçin Teşekkür Ediyorum

AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Valisi Mustafa Toprak’ın merkeze alınması konusunda, Görevler bayrak yarışıdır...

Fırat EDAŞ’la Bayramda Kesintisiz Enerji!

Fırat EDAŞ, faaliyet gösterdiği Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerinde abonelerine bayramda da kaliteli ve kesintisiz enerji sunabilmek için aralıksız çalışıyor.

Akçadağ İlçesinde Asfalt Sevinci

Yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran Malatya Büyükşehir Belediyesi, Akçadağ ilçe merkezinde sıcak asfalt çalışması yaptı.

Kadir Gecesi’nde Malatya’da Kur-An Ziyafeti Yaşandı

Malatyalılar Kadir Gecesi Özel Programında Buluştu

Yeşilyurt Belediyesi Ramazan Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “İlçe halkımızın Ramazan Bayramını huşu içerisinde gönül rahatlığı ile yaşamaları için gerekli tüm önlem ve tedbirleri aldık.