Büyük Birlik Partisinden Vali Yazıcı'ya Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular 

(BBP) Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karamam ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Malatya Valisi  Ersin Yazıcı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Başkan Abdulvahap Karamam, Sayın Valim Öncelikle  Malatya'miza hoş geldiniz, Malatyamız'la ilgili kısa bilgiler vereyim ve 6 Şubat'ta yaşanan depremler Malatyamız en çok hasar gören İller arasında birinci sıradadır.

6 Şubat'ta yaşanan depremlerde Malatyamiz'da vefat sayısı azdır ve binalarda büyük hasarlar olmuştur. Diğer illere baktığmızda en büyük hasar gören İl Malatya olmuştur.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Bizler yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte bu gün Valimize hayırlı olsun ziyaretlerde bulunduk.

Başkan Karaman, Malatya Valimiz sayın  Ersin Yazıc'ya yni görevlerinden başarılar diliyorum, Sayın Valimizin misafirperveliğnden dolayı şahsım ve tüm ekibim adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.
Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karamam ve yönetim kurulu üyeleri tarafından bizleri ziyaret etmişlerdir, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Vali Yazıcı, 6 Şubat'ta meydana gelen depremler Ülkemizi derinde üzmüştür. Allah bir daha bu tür depremler ve afetler vermesin inşallah.

6 Şubat'ta meydana gelen depremler nedeniyle yıkımlar hızlandırdık. Aytıştırmalar sahada değil enkaz döküm alanında yapılıyor bostanbaşında   yerinde dönüşüm için çevre ve şehircilik bakanlığının kararı geçerli dedi.  Şehir merkezinin zeminde su ve sıvılaşma olduğundan henüz netleşmedi dedi. Yıkımlar için iş makinaların sayılarını artırdık.

  Şehir merkezini binaların enkazları biran önce kaldırmak için büyük çaba gösteriyoruz. Az hasarlı veya çok hasarlı binalara itiraz edenlerin binaların yıkm kararını bekleme sürecini hızlandıracaklarını söyledi. Hırsızlık olaylarının önüne geçebilmek için güvenlik güçlerinin sayısını artırdık ve çalışmalarımızı hızlandırdık dedi.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Yönetim kurulu arkadaşların ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN