Bayduz, İşçi Emekçi Kardeşimizin Hakkını Savunmak İçi Buradayız

Malatya HAK - İŞ Sendikası Başkan Adayı Ahmet Bayduz, Her Bir İşçi ve Emekçi Kardeşimizin Hakkını Sonuna Kadar Savunmak İçin Önce Hak'kın Rızasına Sonrada İşçi ve Emekçi Kardeşimizin Gönlüne ve Oyuna Talibiz dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Uzun Yıllardır aktif olarak bir çok Sivil Toplum Kuruluşunda Gönüllü olarak görev yapan ve son olarak Gençlik ve Eğitim Derneği Başkanlığını Görevini başarılı bir şekilde yürüten Ahmet Bayduz Malatya HAK - İŞ Sendikası Başkan Adayı oldu.

Bugün itibarıyla  delege seçimlerinin başladığı Malatya HAK - İŞ Sendikasında  oyunu kullanan Başkan adayı Ahmet Bayduz, düzenin adamı değil milletin, Emekçinin ve İşçi kardeşlerimizin, Abilerimizin yol arkadaşı olmaya aday olduklarını söyledi.   Başkan Bayduz yaklaşı  14  yıldır bir başkan var. İşçi ve Emekçi kardeşlerimiz bu 14 yıl zarfı içerisinde mevcut Malatya HAK - İŞ Sendikası Başkanının şimdiye kadar hiç bir zaman emekçi ve işçinin yanında olmadıklarını söyleyerek bizlerin aday olmasına neden oldular. Zaten mevcut başkan işini doğru yapmış olsaydı  ben ve diğer aday arkadaşlarımıza ne ihtiyaç vardı.   Bugün ben ve ekibimAllah'ın izni ile saçimi kazanırsak  İşçi ve Emekçi kardeşlerimize söz verdiğimiz projeleri hayata geçirmek için en kısa zamanda işe başlayacağız.  HAK - İŞ Malatya Sendikasının ciddi bir aydat geliri var.. Bu geliri biz hak ettiği şekilde kullanacağız.. Hiç bir İşçi ve Emekçi kardeşimizin bir kuruşunu çar çur etmeyeceğiz...

Malatya HAK - İŞ Sendikası Başkan Adayı Ahmet Bayduz, Biz birileri gibi kapalı kapılar arkasından seçim çalışması yapmıyoruz. Önce Allah'ımıza sonra İşçi ve Emekçi kardeşlerimize güveniyoruz.  Bizim işimiz  Hak Yolunda Hak edenlerin yoluna yol arkadaşı olmaktır.. Kimseye zornan ve baskıyla şuna oy ver buna oy verme deme gibi demode olmuş eski Türkiye'de kalan bir seçim kampanyası yürütmedik yürütmeyeceğizde.... Biz önümüze ve işimize bakacağız... Ama asla  Hak yolundan ve İşçi ve Emekçinin yanında olması gerekirken düzenin ve gücün yanında olup  bulundukları makamın gücünü kullananlarada papuç bırakmayacağız.. İşçi ve Emekçi kardeşimizin son kuruşuna kadar hakkını arayacak toplanan aydatların nerelere harcandığının ve kullanıldığınında sonuna kadar  takipçisi olacağız dedi.

Başkan Adayı Ahmet Bayduz, Son olarak Malatya HAK - İŞ Sendika Seçimlerinin tüm adaylar için hayırlar getirmesini hak edenin kazandığı bir seçim olmasını diliyorum diyerek tüm başkan adayı arkadaşlarımada başarılar diliyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN