Başkan Yalçınkaya'dan Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

AK Parti Kurucularından ve Yine Uzun Yıllardır AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanlığını Yürüten Muhammed Emin Yalçınkaya, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini Ziyarete Etti.

Yeşilyurt Belediyesi için aday adaylığını açıklayan Muhammed Emin Yalçınkaya, uzun yıllardır AK Parti’de çeşitli görevlerde bulundu. Yalçınkaya ziyarette, “Çocukluğum, gençliğim, her şeyim Yeşilyurt için şimdi yepyeni bir heyecanla yola çıkıyoruz dedi. Bizler Yeşilyurt İlçesinde büyüdük ve şimdiyse Yeşilyurt İlçemize hizmet yapmak için yola çıktık dedi.

Yalçınkaya, bugüne kadar AK Parti’de aldığımız görevlerle Malatya’ya çok emek verdik. Yeşilyurt’umuz ve Malatyamız için gece gündüz demeden çalıştık ve Malatya’nın çağdaş yüzü haline gelmesinde pay sahibi olduk. Görev aldığımız süreçte hiç kimseyi ayırmadan “İnsana Hizmet” mottosuyla yorulmadan çalıştık. Bugün, yepyeni bir sinerjiyle “Yeşilyurt için Yeniden” diyerek adım attığımız bu yolda AK Parti Yeşilyurt Belediyesi Aday Adayı olarak karşınızdayım.

AK Parti Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Emin Yalçınkaya, Türkiye Yüzyılı’na yakışacak şekilde herkesi kucaklayıp bütüncül hizmet anlayışıyla Yeşilyurt’u yeniden muasır medeniyetler seviyesine çıkaracağız, gece gündüz demeden hep birlikte Malatya’mıza ve Yeşilyurt İlçemize hizmet edeceğiz dedi.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, AK Parti Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Emin Yalçınkaya, bugün derneğimizi ziyaret etmişlerdir. Başkan Zeki Dağ, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, AK Parti Yeşilyurt İlçesi Belediye Başkan Aday Adayı Muhammed Emin Yalçınkaya, Yeşilyurt İlçe Başkanlığını yaparken çok önemli çalışmalara imza atmıştır. Sayın Yalçınkaya, Her zaman vatandaşlarımızla iç içe olmuştur ve herkesin işine koşan bir kardeşimizdir dedi.  Dağ, Yeşilyurt İlçemize Belediye Başkan aday adayı olan Muhammed Emin Yalçınkaya Kardeşimize seçim çalışmalarında başarılar diliyoruz ve Allah yar ve yardımcıları olsun dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN