Başkan Samanlı, İftar Programına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı ve İl Yönetimi, Kuran kursu öğrencilerine iftar yemeği verdi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya’nın Orduzu mahallesinde bulunan Hacı Mehmet Turgut Cami’inde Kur’an-ı Kerim eğitimine devam öğrencilerle iftar yapan Başkan Mesut Samanlı; “Türklük ve İslam şuuruyla harmanlanmış çok güzel bir nesil yetişiyor. Bu nesil bir devri değiştirecek ve sancağımızı bizler gibi gururla dalgalandıracak. Bizlerin en halis arzusu ve hedefi Kuran nuru ile tanışmış, yüreğinde Allah aşkı ve vatan sevdası olan nesiller görmektir. İslamiyet’in mukaddesatına erişebilen her fert iyi bilir ki, vatan sevgisi imandandır.” dedi. Başkan Mesut Samanlı’nın mesajı şöyle;

MİNİK KALPLERLE BİRLİKTEYDİK

“ 24 Nisan Pazar akşamının iftarını kardeşlerimizle açmak istedik. Buna istinaden Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak, Hacı Mehmet Turgut Cami’inde minik kalplerle birlikteydik. Gördüğümüz manzara karşısında oldukça müteessiriz. Türklük ve İslam şuuruyla harmanlanmış çok güzel bir nesil yetişiyor. Bu nesil bir devri değiştirecek ve sancağımızı bizler gibi gururla dalgalandıracak. Bizlerin en halis arzusu ve hedefi Kuran nuru ile tanışmış, yüreğinde Allah aşkı ve vatan sevdası olan nesiller görmektir. İslamiyet’in mukaddesatına erişebilen her fert iyi bilir ki; vatan sevgisi imandandır.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (sav) bize çocuk eğitimi hakkında vasiyet ettiği birçok davranış vardır. Bizler onları tatbik etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyor, ona yakışan müminler olmak ve şefaatine nail olmak gayretini sarf ediyoruz. Her Müslüman, İslamiyet’i yaşamak ve onu çevresindeki diğer müminlere tebliğ etmekle mükelleftir. Şüphe yok ki; en güzel tebliğ metodu da İslam’ı hayatımızda yaşamaktır. Böyle bir metot bilhassa çocukları eğitmede son derece önemlidir. Eğri bir ağacın düzgün gölgesi olmaz. Çocuklar bizim gölgelerimiz gibidir. Onların eğitimine, hayata bakış açılarına, değer verdikleri ve kutsiyet addettikleri her şeye örnek olmak biz yetişkinlerin mükellefiyetindedir.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak gelecek nesillerimize çok güveniyor ve onlar için desteklerimize devam ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin de belirttiği gibi; ‘Çocuklarımızı ülkesini, milletini seven, onlar için çalışıp üreten insanlar olarak yetiştirmek, dünya yüzünde saygın ve güçlü Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin onurlu, başı dik vatandaşları kılmak bizlere düşen görevlerdir.’

 Bugün buradaki iftar ile genç kardeşlerimizle bir araya gelip onların beklentilerini, hayallerini ve planlarını dinleyerek bu görevimizi layıkıyla ifa ettiğimizi düşünüyoruz. Sevgi bağlarımızı güçlendirdiğimiz genç kardeşlerimize gerek Malatya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfımıza gerekse Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlık binamıza her daim gelebileceklerini bildirdik. Asil milletimizin güzel çocuklarını ve gençlerini sevgi ile kucaklıyor, tertemiz alınlarından öpüyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN