Başkan Samanlı'dan Üç Aylar Ve Regaip Kandili Mesajı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Üç Aylar ve Regaip Kandili sebebiyle bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda “Üç Ayların ilk ayı olan Recep ayını karşıladık ve hissiyatımızın ayyuka çıktığı bir döneme girmiş bulunduk. Hemen ardından Şaban ve Ramazan aylarını karşılayacak ve birlik-beraberlik sürecimize tüm hemşehrilerimizi müşahit edeceğiz.Bu aylar bizlere bazı farkındalıkları da aksettiriyor. Hiç şüphesiz bunların başında her zaman hakkını gözettiğimiz ihtiyaç sahiplerimiz geliyor.” Dedi. Başkan Mesut Samanlı’nın mesajının devamı şöyle;

ÜÇ AYLARIN MUKADDESATI BİZLERE FEYZ VERİYOR

“Biz Müslümanların uhrevi hayatının en mukaddes aylarına girmiş olmanın huzurunu yaşıyoruz. Üç ayların ilk ayı olan Recep ayını karşıladık ve hissiyatımızın ayyuka çıktığı bir döneme girmiş bulunduk. Hemen ardından Şaban ve Ramazan aylarını karşılayacak ve birlik-beraberlik sürecimize tüm hemşehrilerimizi müşahit edeceğiz.

 Bu aylar bizlere bazı farkındalıkları da aksettiriyor. Hiç şüphesiz bunların başında her zaman hakkını gözettiğimiz ihtiyaç sahiplerimiz geliyor. Hastasıyla, yaşlısıyla, öksüz-yetimiyle ve yoksuluyla ayrı ayrı ilgilenip onların dertleri ile hemhal olmak ve dertlerine derman olabilmek hepimizin elinde. Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Yönetimi olarak bunu sadece birkaç aya sığdırmıyoruz; bu ayların uhreviyatına binaen, herkesi ihtiyaç sahiplerine desteğe davet ediyoruz.

Unutmayınız ki Üç Aylar, içlerinde biz Müslümanlar için müjdelenmiş olan Mübarek Regaip Kandili, Miraç Kandili, Berat Kandili ve Kadir Gecesini barındırmakta ve ehl-i sünnet olma yolunda Yüce Rabbimiz bizlere bu güzellikleri ihsan etmektedir.

Üç Ayların başlangıcı olan Regaip Kandilimiz mübarek olsun. Bu ayların mukaddesatı bizlere feyz veriyor. Hiçbir duamızın geri çevrilmediği mübarek kandil gecesinde duamız; Muhammed ümmetine yaraşır kullar olmak ve başta nezih memleketimiz olmak üzere tüm vatan toprağında huzur ve barışın, sağlık ve güvenliğin sağlandığı bir ortamın tahsis edicisi olmaktır. Kandil ışığında aydınlanmak ve gecenin maneviyatından feyz almak temennisiyle, herkese hayırlı kandiller diliyorum.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN